Doğa Koleji’nden küresel ısınmaya çözüm

Çanakkale Doğa Koleji, açıldığı günden beri öğrencilerine sınırsız olanaklarla donatılmış mükemmel bir eğitim sunmaya devam ediyor.

Doğa Koleji’nden küresel ısınmaya çözüm

Çanakkale Doğa Koleji, açıldığı günden beri öğrencilerine sınırsız olanaklarla donatılmış mükemmel bir eğitim sunmaya devam ediyor.

08 Mayıs 2018 Salı 17:17
Doğa Koleji’nden küresel ısınmaya çözüm

Bir okul binası olmanın yanında; akademik, sportif sanatsal ve kültürel konularda yetkin imkanlara sahip olan Çanakkale Doğa Koleji, eğitim – öğretim faaliyetlerinin en iyi şekilde yerine getirilebilmesi için birçok alanda yenilikler ve çalışmalar yapıyor. Okul yönetimi öğrencilerinin eğitimdeki başarısını daha da artırmak ve küresel ısınmadan dolayı ani değişiklik gösteren hava şartlarından olumsuz etkilenmemeleri için ilave tedbirler alarak bu amaç ile mevcut sistemine ilave, uygun alanlarda da iklimlendirme uygulaması kararı aldı ve bu teknolojiyi hayata geçirdi. “Mutlu çocuk öğrenir” anlayışıyla eğitim–öğretim yolunda ilerleyen Çanakkale Doğa Koleji’nin Müdürü Hıdır Kılıç; “Öğrencilerimizin memnuniyeti ve başarısı bizim için önemlidir. Öğrenci, eğitimin gerçekleştiği fiziksel ortamda ne kadar mutluysa başarısı da o oranda artar. Bizler yeniliğe açık ve öğrenmeyi seven öğrenciler yetiştiriyoruz. Hepimizin bildiği gibi küresel ısınma hayatımızın her alanında olumsuz etkilemektedir. Bizler okulumuzda bu olumsuzluktan etkilenmeyen mutlu bir yaşam için sınıflarımızda öğretmen ve öğrencilerimize dünya standartlarında rahat bir çalışma ortamı yaratacak bir iklim oluşturmak adına okulumuzun uygun alanlarına iklimlendirme çalışmalarına başladık. İnsanın mutluluğu için yapılan yatırımın mutlu bireyler ve toplum yaratacağının bilincinde olan Çanakkale Doğa Koleji olarak tek amacımızın ülkemizin gelecekteki mimarları olan öğrencilerimizin başarısı ve mutluluğunu artırmanın en büyük kazanç olduğuna inanıyoruz. Doğaya zarar vermeyen doğru teknolojiler kullanarak öğrencilerimize mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı sunuyoruz. Biz bir aileyiz ve çocuklarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Doğa
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol