AK Partili gençler arı gibi çalışıyor

Çanakkale’de AK Partili gençler, 24 Haziran seçimleri için arı gibi çalışıyor.

AK Partili gençler arı gibi çalışıyor

Çanakkale’de AK Partili gençler, 24 Haziran seçimleri için arı gibi çalışıyor.

19 Haziran 2018 Salı 15:53
AK Partili gençler arı gibi çalışıyor

AK Parti İl Gençlik Kolları seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına hız veren AK Partili gençler, Çanakkale’de ayak basmadık yer bırakmadı. AK Parti Çanakkale  İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık önderliğindeki partili gençler, seçim çalışmaları kapsamında hem Çanakkale’de hem de ilçelerde girilmedik sokak bırakmıyor. Sabah seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek isteyen AK Partili gençler, geç saatlere kadar kent merkezinde seçim afişlerini her mahalleye ve sokağa asıyor. Seçim çalışmalarında gösterdikleri başarılı performans nedeniyle hem partililerin hem de Çanakkalelilerin büyük takdirini kazanan gençler, sabah saatlerinde ise kapı kapı dolaşarak vatandaşların gönüllerine dokunuyor.

8 bin 372 kişiye ulaştılar

24 Haziran seçimleri için gecesini gündüzüne katan AK Partili gençler, 14 bin 500 genç seçmenden 8 bin 372 kişiye ulaştılar. 24 Haziran tarihine kadar 6 bin 128 genç seçmene daha ulaşmayı hedefleyen gençler, merkez dahil 650 köyden 450’sine giderek vatandaşlarla kucaklaşıp bayrak ve broşürler dağıttı. Köy hayırlarında da vatandaşları yalnız bırakmayan AK Partili gençler, Ramazan Bayramı’nda da boş durmadı. Ramazan Bayramı’nda gemi kuyruğunda bekleyen 5000 araca su dağıtıp tatilcilerle görüşen AK Partili gençler, 23 Nisan günü de kordonda eğlence düzenleyerek çocukları sevindirdi.

AK Partili gençler her yerde…

AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, her gün merkezde 5 nokta olmak üzere ve ilçelerde belli noktalarda standlar açıp AK Parti’ye üye kaydı yaparak üye sayısının artmasında önemli rol üstlendiler. Kurulan standlarda halka broşürler de dağıtan AK Partili gençler, Ramazan ayı süresince Merkezde, Biga ve Gelibolu’da her gece sahur programı düzenleyerek 3 bin genç ile buluştu. Kudüs için birlik ve beraberlik örneği sergileyen Gençlik Kolları Üyeleri, merkezde 100 genç ile basın açıklamasına katıldı.

Şehidin Babası da unutulmadı

AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, Şehit Astsubay Kıvanç Kaşıkçı'nın Babası Ramazan Kaşıkçı’yı hem Babalar Günü’nde hem de Doğum Günü’nde yalnız bırakmadı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık ve beraberindeki partili gençler, sosyal medya hesabından ‘Oğlum sen yoksun doğum günümü kim kutlayacak şimdi’ yazısını paylaşan Şehit Astsubay Kıvanç Kaşıkçı'nın Babası Ramazan Kaşıkçı’yı evinde ziyaret edip Doğum Günü’nü kutladılar. Doğum Günü’nde pastasını üfleyen Şehidin Babası Ramazan Kaşıkçı, kendisini hiçbir zaman unutamayan AK Partili gençlere teşekkür etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 19.06.2018 19:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol