Avukat sekreterleri seminerde buluştu

Avukatlar Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, avukat sekreterlerine yönelik olarak “Sekreterlik Eğitimi” konulu seminer düzenlendi.

Avukat sekreterleri seminerde buluştu

Avukatlar Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, avukat sekreterlerine yönelik olarak “Sekreterlik Eğitimi” konulu seminer düzenlendi.

04 Nisan 2018 Çarşamba 13:00
Avukat sekreterleri seminerde buluştu

Çanakkale Barosu İdari Binasında düzenlenen seminere çok sayıda avukat sekreteri katıldı. Sekreterlerin bilgi ve tecrübelerini artırmak amacıyla düzenlenen seminer Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğr.Gör. Cumhur Erdönmez tarafından verildi. Çanakkale Barosu yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Mesleki çalışmalar düzenleyen, yoğun meslek içi eğitim seminerleri ile avukatlara ve Çanakkale halkına yönelik birçok program gerçekleştiren Çanakkale Barosu, avukat sekreterlerini de unutmadı. Avukatların yoğun işlerinde kendilerinin en önemli yardımcıları olan sekreterleri de düşünen Çanakkale Barosu, bu seferki eğitimi sekreterlere yönelik düzenledi. Çanakkale Barosu İdari Binasında düzenlenen “Sekreterlik Eğitimi” konulu seminere çok sayıda avukat sekreteri katıldı. Sekreterlerin bilgi ve tecrübelerini artırmak amacıyla düzenlenen seminer Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı Öğr.Gör. Cumhur Erdönmez tarafından verildi. Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez, sekreterlere verdiği seminerde iletişim teknikleri, sekreterlik bilgisi, protokol kuralları, çalışanların uyması gereken kurallar, telefonda iletişim kurmanın incelikleri ve stres yönetimi konularını ele aldı. Sekreterlerin ilgiyle takip ettiği programa katılan Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, katılım gösteren sekreterlere ve semineri veren Öğr.Gör. Cumhur Erdönmez teşekkür etti. Programın sonunda Başkan Av. Bülent Şarlan tarafından, Öğretim Görevlisi Cumhur Erdönmez’e günün anısına plaket takdimi yapıldı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AvukatlarHaftası
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol