Bektaş'tan kutlama mesajı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Fatma Aydoğan Bektaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Bektaş'tan kutlama mesajı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Fatma Aydoğan Bektaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

18 Mayıs 2018 Cuma 17:20
Bektaş'tan kutlama mesajı

Mesajında, bayramın 99. yılını büyük bir onur ve mutlulukla karşıladıklarını belirten AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Fatma Aydoğan Bektaş, 19 Mayıs 1919'un esaret altındaki bir milletin kurtuluşu için özgürlük ve bağımsızlık tohumlarının atıldığı en önemli gün olduğunu ifade etti. Bektaş; “Bugün dönemin ağır koşullarına rağmen cennet vatanımızı kurtarmak için fedakarlık, özveri, inanç ve kardeşlik duygularının her şeyin önüne geçtiği gündür. Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü gençlere armağan ederken gençlere olan güvenini de şu sözlerle ifade etmiştir, 'Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıkları, ahlaksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir.' Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en ulvi görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutluyorum” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AkParti19Mayıs
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol