“Her sipariş bizim için özeldir” (VİDEO)

Kadın işletmeci sayısı olarak Türkiye’de önde gelen illerden olan Çanakkale bir kadın işletmeci daha kazandı. Cumhuriyet Meydanı’nın hemen yanı başına VİP Çiçekçilik açıldı.

“Her sipariş bizim için özeldir” (VİDEO)

Kadın işletmeci sayısı olarak Türkiye’de önde gelen illerden olan Çanakkale bir kadın işletmeci daha kazandı. Cumhuriyet Meydanı’nın hemen yanı başına VİP Çiçekçilik açıldı.

08 Nisan 2019 Pazartesi 15:30

VİP’in Çiçekçiliğin açılışına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta bir konuşma yapan işletme sahibi Nurten Topak, “Her gelen iş, her gelen sipariş benim için ayrı bir önem taşımaktadır vurgusunda bulundu. Nurten Topak, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Dükkânımın adını VİP,  çünkü buraya gelen herkes kendini özel hissetsin ve dilediğiniz gibi dükkana girip çıkabilsin. Başkanıma komşu geldim, tadilat sırasında komşum ne zaman açılışı yapıyoruz diye her yanımızda bulunan Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan’a teşekkür ediyorum. İşin mutfağında olan kişi olarak her gelen sipariş benim için ayrı bir keyif ve tasarımdır. Bu dükkan sizindir ve kadın işletmeci olarak Cumhuriyet Meydanı’nda yer almak benim için ayrı bir keyif oldu. Her şeyden önce farklı olmanın, farklılığı yaşatmanın önemli olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Şükür bugün açılış noktasına geldik. Kentimiz bir dükkana daha kavuştu ve kadın işletmeci olması ayrı bir güzelliktir. Burada kentlilerimize hizmet eden her bir işletme bizim başımızın tacıdır. Desteklemek, onlara yardımcı olmak görevimiz. Bu bağlamda, Nurten Hanımı kutlamak istiyorum, bir kadın işletmeci olduğu için, şehrin hizmetine kadın elini değdirdiği için. Hem böyle bir zamanda bir işyeri açmak, hem de böylesi zor bir meslekte görev yapmak kolay değildir, kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı işler diliyorum, inşallah iyi işler yapılacaktır” ifadelerinde bulundu. Açılışın ardından davetlilere pilav ikramında bulunuldu.

VIP Çiçekçilik hakkında bilgi veren Nurten Topak; “ Bu işletme herkesin kendisini özel hissedeceği, kendisi için bir şey bulabileceği bir yer olduğu için ismimizi ‘VIP’ olarak düşündük. Bizim diğer işletmelerden bir çok farkımız var. Bunlardan birisi ise kişiye özel tasarımlarımızın olması. Ayrıca ‘ACİL ÇİÇEK HATTI’  ile bizleri arayan müşterilerim ile görüntülü konuşarak isteklerini direk kendileri oldukları yerden seçme imkanı yaratıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 09.04.2019 16:25
Anahtar Kelimeler:
ülgürgökhançiçekVIP
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol