Mete Yarar, Biga'ya geliyor

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Biga Belediyesi tarafından düzenlenecek olan konferansa katılmak üzere 15 Kasım Cuma günü Biga’ya geliyor.

Mete Yarar, Biga'ya geliyor

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Biga Belediyesi tarafından düzenlenecek olan konferansa katılmak üzere 15 Kasım Cuma günü Biga’ya geliyor.

13 Kasım 2019 Çarşamba 17:00
Mete Yarar, Biga'ya geliyor

Basın yayın organlarında yaptığı açıklamalar, yazdığı köşe yazıları ve verdiği konferanslarıyla güvenlik ve terörle mücadele ile birlikte Türkiye’nin bölgesinde kurulan oyunları nasıl bozduğunu anlatan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, “Barış Pınarı Harekatı ve Yeniden Çizilen Sınırlar” adlı konferansıyla Bigalılarla buluşacak. Mete Yarar, 15 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleneceği konferansta, Türkiye’nin güney sınırındaki terör tehdidini, oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun nasıl yok edildiğini, bölgeye barış ve huzurun getirilmesiyle nelerin değiştiğini, güvenli bölgenin ne olduğunu ve operasyonun bilinmeyen yönlerini Bigalılarla paylaşacak.

Bigalı hemşehrilerini konferansa davet eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Suriye’nin kuzeyinde başlattığımız Barış Pınarı Harekatı’nda günlerce Mehmetçiğimizin yanında olup onlara destek verdik ve dua ettik. Hem Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin sahada hem de devletimizin masada yürüttüğü diplomatik başarısıyla kısa sürede olumlu sonuçlar alındı. Sahada da masada da kazanan ülkemiz oldu. Operasyon başladığında ülkemize yapılan saldırılar bu operasyonun ne kadar gerekli olduğunu da gözler önüne serdi. Bölgemizde kurulmaya çalışılan terör yapılanmasının nasıl bozulduğunu, bölgemizde neler yaşandığını, askeri ve diplomatik başarımızı Mete Yarar’dan dinleyeceğiz. Tüm halkımızı bu özel programa davet ediyorum” diye konuştu. Öte yandan Mete Yarar, 24 Mart 2017’de Biga’da verdiği “15 Temmuz Süreci ve Darbenin Kayıp Saatleri” konferansıyla büyük ilgi toplarken, programa yoğun katılım olmuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol