Yıldız’dan kutlama mesajı

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Şanlı bir geçmişin mirasçıları olan gençlerin, kendi kültür ve değerlerine sahip çıkarak demokrasiyi güçlendireceğini ve ülkemizi geleceğe güvenle taşıyacağını söyledi.

Yıldız’dan kutlama mesajı

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Şanlı bir geçmişin mirasçıları olan gençlerin, kendi kültür ve değerlerine sahip çıkarak demokrasiyi güçlendireceğini ve ülkemizi geleceğe güvenle taşıyacağını söyledi.

18 Mayıs 2018 Cuma 17:16
Yıldız’dan kutlama mesajı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ilk adımı atarak milli mücadele ateşini yaktığı 19 Mayıs 1919, ezelden beri hür yaşamış olan Aziz Milletimizin yeniden şahlanarak ayağa kalktığı ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı tarih olmuştur. Samsun'da atılan tarihi adımın heyecanı, dalga dalga Anadolu'ya yayıldı. Bu sayede, vatanın işgalden kurtarılması için azimli ve kararlı bir mücadele başlatıldı. İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günün, istikbalimiz olan gençlere armağan edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize verdiği değerin, Cumhuriyet ve demokrasinin onların omuzlarında yükseleceğine olan inancın da ifadesidir. Gençlerini en iyi şekilde yetiştiren ve onların potansiyellerini değerlendirebilen toplumlar hem geleceğe güvenle bakabilir, hem de insanlığa yön verebilir. AK Parti olarak bu inançla 2017 yılında yapılan halk oylaması ile Gençlerimizin seçerken olduğu gibi seçilme yaşını da 18’e indirdik. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi “Gençlerimize daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için her alanda tarihi yatırımlara imza attık. Gençlerimize inandığımız için 'Dünya beşten büyüktür.' diyerek küresel adaletsizliklere, haksızlıklara, duyarsızlıklara baş kaldırdık. Gençlerimizden aldığımız ilhamla 2023 hedeflerimizi ilan ettik, hayata geçirmenin mücadelesini verdik. Gençlerimize güvendiğimiz için 2053 ve 2071 vizyonlarımızı kendilerine emanet ettik . Şanlı bir geçmişin mirasçıları olan gençlerimiz, kendi kültür ve değerlerine sahip çıkarak demokrasimizi güçlendirecek ve ülkemizi geleceğe güvenle taşıyacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkale19Mayıs
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol