Aday Adaylığını açıklayan Gökhan’a yoğun sevgi seli…

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bir kez daha başkanlığa aday adayı olduğunu açıkladı. Partililerin yoğun destek verdiği Başkan Gökhan; “Şehitler Diyarı Çanakkale’nin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığı aday adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

Aday Adaylığını açıklayan Gökhan’a yoğun sevgi seli…

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bir kez daha başkanlığa aday adayı olduğunu açıkladı. Partililerin yoğun destek verdiği Başkan Gökhan; “Şehitler Diyarı Çanakkale’nin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığı aday adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

07 Kasım 2018 Çarşamba 16:37

CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda, 16 yıldır sürdürdüğü Çanakkale Belediye Başkanlığı’na yeninden aday adayı olduğunu açıklayan Başkan Ülgür Gökhan’a destek vermek için gelen partililer, parti binasının bulunduğu sokağı tıklım tıklım doldurdu. Yoğun sevgi gösterisi altında aday adaylığını açıklayan Başkan Ülgür Gökhan; “2002 yılında belediye başkanımız İsmail Özay milletvekili adayı olmasıyla Çanakkale Belediye Meclisinden aldığım belediye başkanlığı görevini 2004,2009 ve 2014 yerel seçimlerini sizlerin sonsuz desteği ve her defasında artan bir başarıyla kazanarak bugüne dek sürdürdüm. Partimin ve partililerimin verdiği ve Çanakkale halkının büyük çoğunluğunun onadığı bu onurlu görevi namusum bilerek, gençlerin, yaşlıların, çocukların, hemşerilerimin gözlerinde ki ışıktan aldığım cesaret ve destekle görev süremin son gününe dek sizler için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Çok değerli bir emaneti teslim ettiğinizi asla unutmadım

“Görev yaptığım 16 yıllık süreçte bugün hep birlikte barışın ve özgürlüklerin kenti haline getirdiğimiz Çanakkale sokaklarında attığım her adımda, soluduğum her nefeste size verdiğim sözleri, sizlerin ürettiği kaynakları kullandığımı, bana korunmak ve kollanmak üzere çok değerli bir emaneti teslim ettiğinizi asla unutmadım” diyen Başkan Gökhan; “Çanakkale için tutkulu hedeflerimizin yalnızca bu kent ve Türkiye için değil tüm dünyaya örnek olacağına inanıyorum. Bu kentte yaşayan herkes, her zaman olduğu gibi Çanakkaleli olmaktan gurur duyacak. Ve bizler barışın kenti Çanakkale felsefesini önce ülkemize sonra da tüm dünyaya yayacağız. Sevgili dostlar, benim için belediye başkanlığı başımı yastığa koyduğumda, açta açıkta kalan hemşerim var mıdır diye kaygı duyabilmeyi, bu sabah okuluna aç giden öğrencimiz olmuş mudur diye düşünebilmeyi, evinden çıkamamış, yaşama karışamamış engellimiz var mıdır diye endişelenmeyi gerektirir. Benim için bu işin en önemli malzemesi insandır. İnsanın iyi yaşamıdır, insanın mutluluğudur” şeklinde konuştu.

Çanakkale halkına binlerce kez teşekkür ederim

Başkan Gökhan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Her şey değişiyor. Bazen zamanla bazen ise zamanla. Ne mutlu ki bizlere bu değişimi ve gelişimi hep birlikte başardık. Barışın kenti Çanakkalemiz de milli değerlerimizden ödün vermeden, kentimizin dokusunu bozmadan, kent ruhunu koruyarak, kökeni her ne olursa olsun herkesin huzur içinde yaşamasının güvencesi olduk. İnsanların size güvenmesi, inanması, yolda gördüğünde çocukların çekinmeden sarılması, öyle büyük bir mutluluk ve öyle büyük bir sorumluluk yüklüyor ki omuzlarınıza, bu mutluluğu ve gururu aynı anda yaşattığı için tüm Çanakkale halkına binlerce kez teşekkür ederim. Belediye başkanlığım süresi boyunca sosyal demokrasiden, özgürlükten, eşitlikten ve kendime anayasa olarak belirlediğim birlikte yönetim, önce insan ve katılımcılık ilkelerinden asla vazgeçmedim. İnsanı ve insanın refahını her şeyin üzerinde tuttum. Belediyeciliğin rutin hizmetleri zaten olmak zorunda. Yollar yapılır, alt yapılar tamamlanır, çöpler toplanır ama ast olan insanın mutluluğudur dedim.

Hem şehircilikte hem çağdaşlıkta birlikte çok yol aldık

Hem şehircilikte hem çağdaşlıkta birlikte çok yol aldık. Çanakkale’yi hep birlikte ülkemizin en yaşanılası kentlerinde biri yaptık. İşte bu anlayışın, yaşam tarzının sürdürülebilir kalması için 16 yıl boyunca biriktirdiğim tecrübelerimle ilk günkü heyecanımı birleştirdim. Sizlere daha çok hizmet etmek için, bu şehre borcumu ödemek için, Çanakkale’nin büyük adını daha da yukarılara taşımak için içimde dip diri bir heyecan ve faydalı olma azmi var.”

Ben buradayım, varım

Şehitler Diyarı Çanakkale’nin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilan eden Başkan Gökhan; “Atalarımız şöyle demiş; İş bilenin kılıç kuşananın. Ben bu işi biliyorum ve iyi biliyorum. Bu iddiayla, sizlerden aldığım güç ve güvenle, bu görevde hep birlikte başardıklarımızın devamı için bir kez daha kılıcımı kuşanmak istiyorum. Kılıçları kuşanarak mücadelemizde, adaleti, eşitliği, demokrasiyi yok sayanlarla, gözü dönmüş çevre talancılarına, suyumuza zehir akıtanlara, kentin rantına göz koyanlara karşı olacağız. Partimizin ve özellikle Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha özgür, daha adil ve daha demokratik bir Türkiye adına verdikleri mücadeleye Çanakkale’den desteğe devam etmek için ben buradayım, varım diyorum. Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin doğduğu, Gazi Mustafa Kemal’in Atatürk olduğu, pek çok değişik milletten binlerce kahramanın koyun koyuna uyuduğu Şehitler Diyarı Çanakkale’nin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığı aday adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

Benin için bu işin en önemli malzemesi insandır

“Bu kente yaşayan herkes her zaman olduğu gibi Çanakkaleli olmaktan gurur duyacak” diyen Başkan Gökhan; “Bizler barışın kenti Çanakkale felsefemizi önce ülkemize sonra dünyaya yayacağız. Benim için belediye başkanlığı başımı yastığa koyduğumda aç da açıkta kalan hemşerim var mı diye kaygı duyabilmeyi, bu sabah okuluna aç giden öğrencimiz olmuş mudur diye düşünebilmeyi, evinden çıkamamış yaşama kavuşamamış engelli var mıdır? diye endişelendirmeyi gerektirir. Benin için bu işin en önemli malzemesi insandır” şeklinde konuştu. Başkan Gökhan, aday adaylığı açıklamasının ardından partililerle kucaklaşıp, adeta gövde gösterisi yaptı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 07.11.2018 17:28
Anahtar Kelimeler:
Chpülgür Gökhan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol