ÇTSO’da yeni dönem

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan, Meclis Başkanı ve yeni Yönetim Kurulu belirlendi.

ÇTSO’da yeni dönem

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan, Meclis Başkanı ve yeni Yönetim Kurulu belirlendi.

20 Nisan 2018 Cuma 09:00
ÇTSO’da yeni dönem

Seçim heyecanının devam ettiği ÇTSO’da ilk olarak Meclis Başkanı ve yardımcıları belli olurken, daha sonra ise Yönetim Kurulu Başkanı ve yeni yönetim kurulu üyeleri şekillendi.

Tek liste ile gidilen seçimde Kale Grubu Başkan Yardımcısı Osman Okyay Meclis başkanı seçildi. Turgay Kılıç ve Hayrettin Çetinkaya Meclis Başkan Yardımcısı olurken, katip üyelik görevine ise Kamber Koç getirildi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Okyay’ın belirlenmesinin ardından yeni yönetim kurulu ve başkanı da belirlendi. Yeni yönetim kurulu genç isimlerden oluşurken, Yönetim Kurulu Başkanı ise Selçuk Semizoğlu oldu.

ÇTSO’da Başkan Selçuk Semizoğlu önderliğindeki yeni yönetim; “Ahmet Semih Toprak, Fahrettin Ersoy, Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, Berkin Karaca, Volkan Temiz, Mehmet Önen, Özgür Ekşi, Murat Aydoğdu” isimlerinden oluştu. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; “Şakir Kutluay, Erdinç Bezgen, Mert Öztürk, Bülent Erdoğan, Özgür Sınmaz, Tunca Önol, Ali Karaman, İbrahim Şahinkaya, Batuhan Eyit, Hikmet Önder.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çtsoSeçim
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol