Demir’den taksici esnafına kahvaltı (VİDEO)

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Demir:“ Ben kendim için aday değilim, bizi seçenler için adayım. Biz koşturacağız, bizi seçenleri koşturmayacağız”

Demir’den taksici esnafına kahvaltı (VİDEO)

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Demir:“ Ben kendim için aday değilim, bizi seçenler için adayım. Biz koşturacağız, bizi seçenleri koşturmayacağız”

14 Aralık 2017 Perşembe 15:03
Demir’den taksici esnafına kahvaltı (VİDEO)

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 7 Ocak 2018’de gerçekleşecek olan Genel Kurul öncesi adaylığını açıklayan mevcut başkan Mehmet Ali Demir, Taksici, Oto Kiralama, Oto Galeri ve Otopark esnafı ile kahvaltılı toplantı bir araya geldi.

Göreve geldiği 2010 yılından bu yana yaptığı faaliyetleri misafirlerine aktaran Başkan Mehmet Ali Demir:“ Oda tarihinde hiç Belediye Başkanıyla, Milletvekilleriyle kahvaltılı toplantı hiç olmamıştı. Bunları biz yereldeki sorunları Belediye Başkanımızla çözmek için taksici esnafımızı ayrı, Halk Otobüsçü esnafımızı ayrı yine servisçi esnafımızı ayrı, köy minibüslerini ayrı bu mekanda toplantı yaptık. Yereldeki sorunları Belediye Başkanımızla çözmek için. Yine bu mekanda AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile birlikte 215 oda başkanımızla bir araya geldik. Sayın vekilimize dosya verdik” dedi.

Demir, göreve geldikleri günden buyana 1 tane bile “T” plakası vermediklerine dikkat çekerek:“ Bizde talep etmedik, Belediye Başkanımız da. 2-3 yere durak açılması için talep vardı hep komisyonlarda reddedildi” şeklinde konuştu.

7 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek olan Genel Kurul öncesi aday olduğunu tekrar yineleyen Demir:“ Önümüzde bir seçim var, Allah nasip ederse yine adayız. Tabii ki karşımızda da bir aday var. O adayda biz Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne adayız dedikten sonra Esnaf Kefalet Odası Başkanı ve yandaşlarının dürtmesiyle çıkan bir aday. Ben açık sözlüyüm, belki ben Esnaf Kefalet Odası’na adayım demeseydim adayda olmayacaktı. Çünkü bakınız Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne de neden aday olduk. Sayın Ejder Başkan’ın arkasında 20 senedir koşan biriyim, isterse 40 sene daha otursun.  Ben kendim için aday değilim, bizi seçenler için adayım. Biz koşturacağız, bizi seçenleri koşturmayacağız.  Öncelikle kendi seçimimiz nasip olursa 7 Ocak’ta bizim Genel Kurulumuz var” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 15.12.2017 13:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol