Feridun Düzağaç büyüledi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi geleneksel Bahar Şenlikleri ve Kariyer günlerinin ilk gününde Feridun Düzağaç konseri gençleri coşturdu.

Feridun Düzağaç büyüledi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi geleneksel Bahar Şenlikleri ve Kariyer günlerinin ilk gününde Feridun Düzağaç konseri gençleri coşturdu.

02 Mayıs 2019 Perşembe 23:27
Feridun Düzağaç büyüledi

Her yıl geleneksel olarak Dardanos Yerleşkesi’nde düzenlenen ‘Bahar Şenlikleri ve Kariyer Günleri’nin ilk gününde  ilk olarak açılış konuşmaları ve kariyer seminerleri ile başladı. Açılışta bir konuşma yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ; “İlk önceliğimiz bu şehrin üniversitesini çağı yakalayan, en yüksek standartlarda akademik kariyeri yüksek bir okul haline getirmek. Bu tür etkinlikler ile öğrencilerimizin motivasyon ve moralini yükseltmek için çalışıyoruz” dedi.

FD Büyüledi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bahar Şenlikleri ve Kariyer günlerinin ilk gününde sahne alan Çanakkaleli Üstü Kalsın gurubu alanı dolduran binlerce kişiye adeta müzik ziyafeti sundu. Bir çok şarkıyı seyirciler ile birlikte seslendiren gurup, alanı dolduran izleyicilerden tam not aldı.  Bahar Şenliklerinin ilk gününde sahne alan yılların eskitemediği usta sanatçı Feridun Düzağaç, konser alanını dolduran binleri söylediği eskimeyen şarkıları ile adeta büyüledi. Söylediği tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden izleyiciler, özellikle romantik şarkılarda izleyenlerin telefonları ile yaptığı koreografi görülmeye değerdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan usta sanatçı ; “İnanın gençlik ile birlikte olmak beni de gençleştiriyor, ancak lütfen tüm sevdiklerinize lütfen ‘Seni Seviyorum’ deyin” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 03.05.2019 16:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol