Hedef Spor Ödülleri sahiplerini Buldu

Troya’nın yıldızları Hedef Spor ödülleri muhteşem bir gece ile sahiplerini buldu.

Hedef Spor Ödülleri sahiplerini Buldu

Troya’nın yıldızları Hedef Spor ödülleri muhteşem bir gece ile sahiplerini buldu.

25 Haziran 2018 Pazartesi 17:44
Hedef Spor Ödülleri sahiplerini Buldu

Çanakkale İçdaş Kongre merkezinde düzenlenen geceye Ak parti grup başkan vekili Bülent Turan, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, il ve ilçede bulunan kulüpler ve çok sayıda konuk katılırken, Gecede yüksek katılımın olması etkinliğin önemini gözler önüne serdi.

Hedef Gazetesi Sahibi Gökhan Kökçak yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederken, gazete olarak spor’un ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

Hedef Gazetesi Spor bölümü sorumlusu Bülent Büberci ise yaptığı konuşmada gazete olarak tüm sezon boyunca Spor’un ve sporcunun yanında olduklarını, tüm branşların sorunlarını yakından bildiklerini ve ellerinden geldiğince bu sorunları yetkili mercilere ulaştırmaya çalıştıklarını ifade etti. Büberci etkinliğin doğuşu ve işleyici ile ilgilide katılımcılara bilgiler verdi.

Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise yaptığı konuşmada mükemmel bir organizasyona şahitlik ettiklerini, tüm spor camiasının bir çatı altında toplanmasının kendilerini mutlu ettiğini ve spor tesislerindeki yatırımların hızla süreceğini ifade etti.

Çanakkale Tarihinin en büyük spor ödül töreni spor’a katkılarından dolayı Ak Parti grup başkan vekili Bülent Turan’a verilen plaketle başlarken, ardından spor bakanlığı tarafından Çanakkale’de bulunan amatör spor kulüplerine yapılan yardımın çek olarak sunulması ile devam etti. Gecede spor’a katkıda bulunan Siyasiler, İş adamları, Belediye Başkanları, İl temsilcisileri, Antrenörler, Kulüpler ve sporcular’a plaketler sunulurken gece boyunca 350 kişiye başarılarından dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
HedefIçdaşTroyaGazetesi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol