“Kepez Belediye Başkanı olmak istiyorum”

Çanakkale Güç Birliği Platformu Kurucusu Gökhan Bayram, Kepez beldesine Belediye Başkanı olmak istediğini kamuoyuna açıkladı.

“Kepez Belediye Başkanı olmak istiyorum”

Çanakkale Güç Birliği Platformu Kurucusu Gökhan Bayram, Kepez beldesine Belediye Başkanı olmak istediğini kamuoyuna açıkladı.

04 Kasım 2018 Pazar 14:32
“Kepez Belediye Başkanı olmak istiyorum”

Yerel seçimler öncesi, sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı video ile Çanakkalelilere seslenen Gökhan Bayram; “Kepez Belediye Başkanlığı’na aday olmak istiyorum. Kepez Belediye Başkanı olmak istiyorum. Ben bu göreve açıkçası talip olmadım. Her siyasi fikirden ve görüşten insanlar benim bu görevi yapabileceğimi söylediler ve beni öne sürdüler. Bende bunu memnuniyetle kabul ettim. Şunu itiraf etmeliyim ki, açıkçası ben bu siyaset filminin acemisiyim, ama siyaset biliminin üniversitede hocasıyım. Hatta bununla ilgili kitaplar dahi yazdım” dedi.

Kimsenin adamı değilim

“Kimsenin adamı değilim. Birinin adamı olmak yerine adam gibi adam olmayı tercih ediyorum. Arkamda ağababalar yok, annem, babam ve kadınım var. Ve annemin ettiği dualar var” diyen Bayram; “Hangi partiden, hangi görüşten olursanız olun, bunlara saygı duyuyorum. Benim için bana göre Belediye Başkanlığı’nda partinin rozeti değil, insanın adayın şahsiyetinin niteliğinin önemli olduğuna inanıyorum. Makam insana şeref katmaz. İnsan o makamı şereflendirir. Buna inanıyorum” şeklinde konuştu.

Aday adayları arasında en genci benim

Bayram sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Beni tanıyanlar en azından hak verecektir. Ben başkan adayı olmayayım da ne yapayım. Bir kere mevcut muhtemel adayların içerisinde en genci benim. Hatta diğerlerine abi ve amca diyorum. En yenisi benim. En yeniyim, ayrıca çalışkanım. Bir atasözünde ifade edildiği gibi ‘Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz’, Atatürk’ün söylediği gibi ‘Vatan sevgisi ona hizmetle ölçülür.’ Ben geçen 20 yıl içinde özellikle binlerce etkinlikle insanlara dokunmaya ve katkı sunmaya gayret ettim. Sonra eğitimliyim, en eğitimlisiyim. Dört üniversite okumuş, bitirmiş, bir akademisyenim. Beşinci üniversitemde de şu an öğrenciyim.

Bu kentin DNA’sını biliyorum

Öğrendiklerimi değerlendirmek, Kepez’e ve insanımıza olan borcumu ödemek istiyorum. Buralıyım ve bununla övünüyorum. Kepez’de evlerin yüzlercesine girdim. Bu kentin DNA’sını biliyorum. Nerede öksüz, nerede yetim, nerede kapısı çalınmayan bir yaşlı veya eşsiz bir insan var bunları biliyorum. Ve sokak sokak insan hikayelerini biliyorum. 40 yaşındayım, 40 yıldır onurla ifade edeyim k bir Allah’ın kulunu ötelemedim, ayrıştırmadım hepsini kucakladım. Sevgili dostlar, önümüzdeki günlerde bu ön açıklamamı, kitlesel bir açıklamaya çevireceğim ve kamuoyuna daha net bir şekilde duyurumu yapacağım. Cumhuriyetçi, Atatürkçü, vatansever, milli, dini değerlerine saygılı demokrat biri olarak bu mücadelede varım ve çok iyi sonuçlar alacağımıza yüzde yüz inanıyorum.” Hangi partiden aday adayı olacağını yayınladığı video da açıklamayan Bayram’ın, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği kitlesel açıklamada partiyi de kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol