Kim uyandırdı seni Ali Uyanık !!!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık’a cevap verdi.

Kim uyandırdı seni Ali Uyanık !!!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık’a cevap verdi.

13 Eylül 2018 Perşembe 11:16
Kim uyandırdı seni Ali Uyanık !!!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek yaptığı açıklamada; “Nerelerdeydin kim uyandırdı seni Ali Uyanık. Çocuklar üzerinden Siyaset Yapmakta demagoji yapmakta sizin işiniz, bunu en iyi siz bilirsiniz. Hizmet Üretemeyince işi gücü OY SAYMAYI bıraktınız, suyu bulandıralım gündemi dağıtalım aman koltuk gitti gidiyor, ağam kızar, Paşam kızar derdine mi düştünüz. Çocuklar üzerinden siyaset öyle mi.? Yahu insanda biraz utanma biraz arlanma olur? arkadaş biz belediyeye ortada İHMAL VAR diyoruz sesi Ali UYANIK'tan çıkıyor, bu ne iş? İnsan hayatı bu kardeşim ortada 1,5 yaşında bir yavru var. Susalım mı, ortada bir İhmal var sessiz mi kalalım. Yıllarca elinde sapanla molotofla yüzünde maske ile Polise saldıran bir BERKİN ELVAN üzerinden KATİL DEVLET DİYE bağırdınız, elinde ekmek vardı eve giderken öldürüldü diye yalanlarla iftiralarla bu devletin askerini polisini Katil ilan ettiniz, akabinde elinizde ekmekle utanmadan Şehitler diyarı Çanakkale'de Meydanlara çıkıp eylem yaptınız. Berkin Elvan ölümsüzdür diye... Çocuk katili Devlet diye haykırdınız, utanma arlanma yok çünkü” dedi.

Önce uyan sonra konuş Ali bey

“Sizin hizmet anlayışınız sura ne amaçla gönderildiği belli olmayan şaibeli kamyonlarla tırlarla gönderdiğiniz yardımlarda saklı, sizin barış söyleminiz KARDEŞLİK DOSTLUK değil, HDP'nin destekçisi yardakçısı HDP'nin BARIŞ söylemi, teröristlerle aynı dili konuşanların BARIŞ söylemi, biz bu kentte sağcısı solcusu kardeşiz kardeşim, burada savaş yok ne barışı ama hizmette yok” diyen Başkan Ölçek; “Hizmet yok politika üretmek yok çıkmış konuşuyorsun ARAS üzerinden siyaset yapıyorsunuz diye. Yahu bi utanın utanın, şöyle bir elinizi yüzünüzü yıkayın, önce UYANIN sonra konuşun Ali bey. Nereden tutsak nerden baksak elimizde kalıyorsunuz” şeklinde konuştu. 

Vatandaşın hangi sorununu çözdünüz

Başkan Ölçek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bu şehrin ne eksiği var ne ihtiyacı var diye kaç kere çıkıp mahalleleri dolaştınız hangi vatandaşın ayağına gittiniz, hangi sorunlara eğildiniz, hangi sorununu çözdünüz işiniz gücünüz alavere dalavere, demagoji ajitasyon, delege kavgalarından sıyrılıp ne zaman içinde HALK kelimesi bulunan lakin katlettiğiniz partinizin değerleriyle HALKININ sorunlarını çözen bir Parti oldunuz, vatandaş isyan ediyor su sorunu vatandaş isyan ediyor, ulaşım trafik sorunu, partilileriniz isyan ediyor nerede demokrasi nerede adalet. Yaptığınız siyaset değil izahat değil düpe düz yalan düpedüz hamaset.!”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol