Pilav dağıtımında pankart krizi

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Çanakkale’de önceki gün 11 ilçede eş zamanlı olarak organize edilen pilav dağıtımına Çanakkale Belediyesi zabıta ekiplerinin müdahale etmesi tepkilere yol açtı.

Pilav dağıtımında pankart krizi

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Çanakkale’de önceki gün 11 ilçede eş zamanlı olarak organize edilen pilav dağıtımına Çanakkale Belediyesi zabıta ekiplerinin müdahale etmesi tepkilere yol açtı.

22 Mart 2018 Perşembe 12:05
Pilav dağıtımında pankart krizi

AK Partililer dün parti binasında bir araya gelerek pilav dağıtımında açılan ve zabıtanın müdahalesi ile karşılaşılan pankart açılarak Çanakkale Belediyesine tepki gösterildi. İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık yaşanan olayın bir kez daha Çanakkale ruhuna gölge düşürdüğünü belirterek; “AK Parti İl Gençlik Kolları olarak organize ettiğimiz Şehitlerimiz ve AFRİN Zaferimiz için pilav dağıtımı ve basın açıklamamız esnasında, hayrımıza müdahale eden Çanakkale Belediyesi Zabıtaları, Çanakkale Ruhuna bir kez daha gölge düşürmüştür! Astığımız pankart ta yazan ‘Bu Şehir de Pilav, Terörün Destekçisi Barajı Geçtiği İçin Değil, Mehmetçiğimiz Destan Yazdığı İçin Dağıtılır!’ ifadesi birilerini rahatsız etmiş olacak ki, kaldırmaları yönünde talimat aldıklarını ifade eden zabıtalar pankartımıza müdahalede bulunmuştur” dedi.

“Çanakkale Belediyesi terör sevicileri için pilav dağıtmasının hatırlatılmasından mı rahatsız olmuştur yoksa Afrin zaferimizden mi?!” diyen Balık; “Çanakkale Belediyesi HDP’li Sur Belediyesi ile kardeş belediye olduğunun hatırlanacak olmasından mı rahatsız olmuştur yoksa şanlı bayrağımızdan mı! Bu şehirde Rahat nefes almanın yolu HDP ile kardeş olmaktan mı geçmektedir? Ülgür Gökhan’a göre barış ve özgürlüğün yolu terör yandaşı olmaktan mı geçmektedir! Bizler daha önce Belediyenin talimatlarıyla kavgalara yol açan sebepler tekrar yaşanmaması adına pankartımızı astığımız yerden indirip genç arkadaşlarımız tarafından bir saat boyunca elimizde tutma yolunu tercih ettik. Amacımız Belediyenin zorla indiririz! tehdidinden dolayı kavgaya yol açacak hususu ortadan kaldırmaktır” şeklinde konuştu.

“Çanakkale ruhu kazanacak”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a seslenen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık; “Kadın, genç gözetmeksizin kavga ve terör den beslenen, Ülgür Gökhan’a sesleniyorum; Çanakkale’de ya Çanakkale ruhu kazanacak ya Çanakkale ruhu kazanacak!!! Hendek, kavga, terör siyasetinin uzantıları kendilerine bu ruh içerisinde yer bulamayacaklar. ŞANLI BAYRAĞIMIZDAN, KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZDEN RAHATSIZ olanlar bu ruh içerisinde yer bulamayacaklar. Bu ruhu ve maneviyatı hissedemeyenleri, özgürlük ve barışın kimler için olmasını ayırt edemeyenleri ÇANAKKALE HALKININ takdirine bırakıyor tüm teşkilatımız ve gençler adına kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol