Turan’dan 19 Mayıs mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Turan’dan 19 Mayıs mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

17 Mayıs 2019 Cuma 18:51
Turan’dan 19 Mayıs mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, aziz milletimizin bağımsızlık yürüyüşünü başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bir asır önce, bir milletin istiklalini ve istikbali kurtarmak için milli mücadelenin meşalesi yakılmış; her bir anı kahramanlıklarla dolu bir serüvenin önemli bir adımı atılmıştır. 19 Mayıs 1919 tarihi, azim ve kararlılıkla verilecek bir mücadelenin habercisi, bağımsızlığından vazgeçmeyen bir milletin mücadelesinin nişanesi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihindeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919’u sıradan bir tarih olmaktan çıkaran düşman işgali altında dahi olsa hürriyetinden taviz vermeyen bir milletin büyük mücadelesinin sembolü olmasıdır. 19 Mayıs’ın gençlere armağan edilmesi, ülkemizi her alanda ileri taşıyacak, üreten, milli ve manevi değerlere bağlı gençliğe verilen önemin ve gençlerimizin ülkemizin geleceğindeki sorumluluğunu göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, cennet vatanımız için can vermiş tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; başta Çanakkaleli hemşehrilerimiz olmak üzere, kıymetli gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol