Türk bayrağına saygı ödüllendirildi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, çöpte bulduğu Türk bayrağını önce öpüp daha sonra evinin başköşesine asan Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker’i ödüllendirdi.

Türk bayrağına saygı ödüllendirildi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, çöpte bulduğu Türk bayrağını önce öpüp daha sonra evinin başköşesine asan Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker’i ödüllendirdi.

09 Nisan 2018 Pazartesi 16:01
Türk bayrağına saygı ödüllendirildi

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker’in, çöp kamyonunun içinde fark ettiği Türk bayrağını bulunduğu yerden alarak önce öpüp daha sonra evine götürerek başköşeye asması kentte büyük takdir topladı. Türker’in Türk bayrağına olan saygısına sessiz kalmayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, makamında ağırladığı Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker’i altınla ödüllendirirken, üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin bulunduğu Türk bayrağı da hediye etti.

Evinin başköşesine astı

7 Nisan Cumartesi günü Barbaros Mahallesinde Atatürk Caddesi Arkeoloji Müzesi’nin kavşağında bir çöp konteynırını çöp kamyonuna boşaltan Türker, fark ettiği Türk Bayrağı’nı önce öptü ve daha sonra güzelce katlayarak cebine koydu. Mesaisini tamamladıktan sonra çöp konteynırından çıkan Türk bayrağını evinin başköşesine asan Türker’in bu örnek davranışı kentte herkesin takdirini topladı.

Başkan Gökhan ödüllendirdi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Türk bayrağına karşı sevgisini ve saygısını gösteren Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker’i makamında ağırlayarak ödüllendirdi. Türker’i bu örnek davranışı nedeniyle tebrik eden Başkan Gökhan; “Temizlik İşleri Müdürlüğü ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Bu ikinci ödülleri oldu. Biliyorsunuz bir köpeğin mamasını yemesini bekleyen bir temizlik işçimiz vardı. Onu da ödüllendirmiştik. Bu seferde çöpe atılan kutsal bayrağımızı katlayıp, cebimize koyması ve onu çöpten kurtarmış olması gündem oldu. Çanakkale Belediyesi'nin bütün çalışanları Milliyetçi ruhları çok yüksek olan, kutsal değerlerimize her zaman saygılı olan arkadaşlarımızdır. Bu arkadaşlarımızla yıllardır beraber çalışıyoruz. Bizimde anlayışımız gereği onlarda, bu süreçte bu duygularını pekiştirdiler. Bayrağımız, toprağımız ve dini konulardaki kutsal değerlerimizi çalışan arkadaşlarımızda benimsemiş durumda. Kendisini tebrik ediyorum ve kutluyorum” dedi. Türk bayrağını bulduğu o anı basın mensuplarına anlatan İbrahim Türker, Türk bayrağını evinin başköşesine astığını söyledi. Başkan Gökhan, altınla ödüllendirdiği temizlik işçisi İbrahim Türker'e Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi bulunan Türk bayrağı da takdim etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 09.04.2018 18:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol