Ülkü Ocakları, Fırat Çakıroğlu’nu andı

Çanakkale Ülkü Ocakları 20 Şubat 2015 tarihinde eli kanlı PKK’lı teröristlerce Şehit edilen Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu andılar.

Ülkü Ocakları, Fırat Çakıroğlu’nu andı

Çanakkale Ülkü Ocakları 20 Şubat 2015 tarihinde eli kanlı PKK’lı teröristlerce Şehit edilen Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu andılar.

21 Şubat 2020 Cuma 15:56
Ülkü Ocakları, Fırat Çakıroğlu’nu andı

İlk olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ösem binasında "Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu" fotoğraf sergisini gerçekleştirerek pilav ikramında bulundular. Akşam saat 20:00’ da Çanakkale Ülkü Ocakları İl binasında MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel’in okumuş olduğu Yasin-i Şerif’i Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve bütün şehitlerimizin ruhlarına hediye eylediler. Ardından Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatı ve Ege Üniversitesinde PKK’lı teröristlere karşı vermiş olduğu mücadele hakkında seminer ve belgesel programı gerçekleştirildi. Çanakkale’ye bağlı bütün Ülkü Ocakları İlçe Başkanlıklarında da Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma programları gerçekleştirildi. Çanakkale Ülkü Ocakları Başkanı Hakan İmamoğlu konuşmalarında şunları dile getirdi; “20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesinde bölücü vatan hainleri tarafından şehit edilen, Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin bugün vefatının 5. seneyi devriyesi olması münasebetiyle teşkilatlarımızla birlikte İlimizde ve İlçelerimizde anma programları gerçekleştirdik. Davamız uğruna Ruhi Kılıçkıran ile başlayan Şehitler kervanın son yol başcısı Fırat Yılmaz Çakıroğlu tarih okurken tarih yazmış bir yiğittir. Fırat kardeşimiz ülkücü davanın adanmışlığının bir ifadesidir. Fırat kardeşimiz Ege Üniversitesinin yönetiminin 2015 yılındaki zafiyetinden kaynaklı olarak bölücüler tarafından katledilmiştir. Yönetimin ve kolluk kuvvetlerinin gerekli müdahale etmemesi sonucu şehit edilmiştir. O, davasına kendisini adamış inanmış bir ülkücüydü. Şimdiki üniversite kardeşlerimiz de Fırat ağabeylerinden, Mustafa Pehlivanoğlu ağabeylerinden ve nice ülkü uğruna şehit olmuş ağabeylerinden ilham alarak aynı davayı ileriye sonsuza kadar taşımaya yemin etmişlerdir. Bizlerde bu uğurda elimizden ne gelirse canımızla, kanımızla kanımızın son damlasına kadar bu davayı yaşatacağız bayrağımızı dik tutacağız ve bu vatana, millete hayırlı nice Fırat’lar yetiştireceğiz inşallah. Bir kez daha Ülküdaşımız, Gardaşımız, Fırat’ımızı özlemle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. “ dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol