Bir ödülde Yılmaz’a

Çanakkale’nin genç yeteneği, oyuncu ve yazar Yağız Yılmaz geçtiğimiz gecede “Tiyatroya Yaşamak Kadar Emek Veren” Ödülü’ne sahip oldu.

Bir ödülde Yılmaz’a

Çanakkale’nin genç yeteneği, oyuncu ve yazar Yağız Yılmaz geçtiğimiz gecede “Tiyatroya Yaşamak Kadar Emek Veren” Ödülü’ne sahip oldu.

30 Aralık 2019 Pazartesi 22:54
Bir ödülde Yılmaz’a

Ödülünü, aynı gece "Yılın Sanatçısı Onur Ödülü"nü alan ünlü oyuncu Suna Selen'in elinden alan ve aynı gecede Ünlü Şarkıcı Belkıs Özener'e ödülünü takdim eden Yağız Yılmaz ödül töreni sonrası konuştu. Yağız Yılmaz, “Geride bırakmış olduğum 11 yıllık sanat hayatım boyunca mesleğim gereği nice ödül törenine katılıp, onurlandırılsam da bu defa aldığım ödül ve ödül töreni beni yalnızca onurlandırmayıp hem gururlandırdı hem de yoğun bir duygusallığa sürükledi. Binlerce insanın oylarıyla sahiplerini bulduğu bu özel gecede, yaşamım boyunca takdir edip, imza attığı işleri her daim takip ettiğim Türk Sineması'na ve Tiyatrosu'na damga vurmuş olan kıymetli Suna Selen'in elinden ödül alıp, buğulu sesiyle dönemine damga vurup her dönemin sanatçısı olmayı başarabilmiş Yeşilçam'ın kraliçesi Belkıs Özener'e ödülünü takdim etmek beni son derece mutluluğa boğdu.” dedi. Yılmaz; “Böylesine büyük ustalarla aynı sahneyi paylaşıp, ödül almak hayatım boyunca hiç unutamayacağım anılarım arasına eklenmekle yetinmekte. Aksi takdirde bu mutluluğum, heyecanım ve onurum beni şımartmakla kalmayacak bir hal içinde. Bu özel gecede emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunar, beni bu özel ödüle layık gören halkıma, sizlere ve tüm izleyicilerime seyircilerime yürekten teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Birlikte nice güzel günlere. Saygılarımla." şeklinde konuştu. Suna Selen ise Yağız Yılmaz'a ödülünü takdim ederken şu ifadeleri kullandı: “Onu yakınen tanıyan birisi olarak bu ödülü kendisine takdim edemeyeceğim diye ödüm koptu desem yeridir. Çünkü öylesine büyük sanatçılar ile çalışıyor, onlarla nice güzel işlere imza atıyor ki inanın bana sıra gelmez de ödülünü ben veremem diye çok korktum. (Gülüyor.) Çünkü ben onu başka bir şekilde seviyor, onunla iftihar ediyorum! Sağ olsunlar görevli arkadaşlar da yardımcı oldu ödülünü benim elimden alması nasip oldu. Efendim Yağız Yılmaz hepimizin bildiği üzere 19 yaşında genç bir soluk. Evet bu yaşa inanmak imkansız bir şey zira bana kimliğini gösterdi ben o şekilde inandım. Bu yaşta böyle güzel işlere imza atıp, hem Türk Tiyatrosu'na hem Türk Sineması'na hem de Türk Edebiyatı'na böylesine özel bir soluk olmak herkese kısmet olmaz! Biz bu gece kendisine ödül takdim etmekten son derece onur duyuyoruz ve bu ismi nice yıllar boyunca duyacağımıza emin oluyoruz. Kendisiyle de böylelikle ikimiz aynı projede bulunacağımızı da buradan duyurmuş olalım, ne dersin? Evet alkışlar geleceğin starı, yaptığı işlerle akıllara kazanacak ve halkın insanı Yağız Yılmaz'a!” dedi. Yılmaz'ı öpücüklere boğan Suna Selen böylelikle yakında Yağız Yılmaz ile karşımıza sürpriz bir proje ile çıkacaklarını duyurmuş oldu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol