Best Of Fitnes Hizmete Girdi

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Çanakkale’nin sevilen gençlerinden Süleyman Gümüş’ün kentlilerin hizmetine sunduğu Best Of Fitnes’in açılışındaydık.

Best Of Fitnes Hizmete Girdi

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Çanakkale’nin sevilen gençlerinden Süleyman Gümüş’ün kentlilerin hizmetine sunduğu Best Of Fitnes’in açılışındaydık.

14 Kasım 2017 Salı 12:19
Best Of Fitnes Hizmete Girdi

Geçtiğimiz Cumartesi günü Şehit Gürol Caddesi üzerinde kentlilerin hizmetine giren Best Of Fitnes’ın açılış törenin katıldık. Kentin sevilen isimlerinin katıldığı açılış töreninde, kurdeleyi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu kesti. Ayrıca bir açılış konuşması da yapan Başkan Vurucu, “Sermayelerini ortaya koyarak kendilerini istihdam eden bu arkadaşları kutluyorum. Kendilerini istihdam ederken 10 kişiye de ekmek kapısı oluyorlar. Demek ki bir iş yeri 10 kişiyi istihdam ediyor. Ayrıca ortaya koyduğu işle de devletin ekonomisine katkı sağlıyor. Yani bu kardeşlerimiz buraya bu mekanı açarak devletine hizmet etmiş oluyor. Ben başta Süleyman Bey olmak üzere, emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu vesileyle bu iş yerinin Çanakkale’mize ve bizlere hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

Geniş ve Ferah Bir Spor Alanı Yarattık”

Açılışın ardından kısa bir sohbet gerçekleştirdiğimiz Best Of Fitnes’ı Çanakkale halkının hizmetine sunan Süleyman Gümüş, “4 aylık tadilat süresi nedeniyle gecikmelide olsa bugün burada Best Of Fitnes’ı açmış bulunmaktayız. Çanakkale’deki diğer salonlarda bulunmayan spinning zumba ve crossfit salonu gibi birçok yenilik ile birlikte, şuan Çanakkale’deki en büyük salonun 2 katı büyüklüğündeki bir alanda hizmet vereceğiz. İndirimli paketlerimiz bulunmakta. Tüm Çanakkale halkını salonumuza bekliyoruz.” dedi. Çalışma saatleri ve planları ile ilgili olarak da bilgiler veren Süleyman Bey, “Sabah 09.00 açılış, gece 00.00 kapanış saatimiz olacak. 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık üyelik paketlerimiz bulunuyor. Salon içinde ayrıyeten bir ücret talebimiz yok. Üyelerimiz Spinning zumba, crossfit ve fitnes alanında profesyonel makinalar ve hocalar eşliğinde gelip oksijenli havalandırma sistemi ile birlikte strese girmeden sporlarını yapabilecekler.” dedi.

Fitnes’ta Türkiye, Balkan ve Dünya Şampiyonu Deniz Engin’de Best Of Fitnes’ta

Açılış töreni sırasında konuşma fırsatı bulduğumuz, dünyaca ünlü fitnes şampiyonu Deniz Engin ise, “Ben Türkiye Şampiyonu, Balkan Şampiyonu ve en sonda Dünya Şampiyonu oldum. Çanakkalelilere hizmet vermek için buradayım. Özellikle siz sporseverler için, yaşam tarzı değişikliği, fitnes, vücut geliştirme, kilo alıp, kilo verme konularında her zaman yanınızdayım. Özellikle özel ders almak isteyen arkadaşlarım, abilerim herkes bana ulaşabilirler. Sizlere çok yakınım, sizlere hizmet etmek bana gurur verir. Kendinize çok iyi bakın, sağlıcakla kalın.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol