Ünlü Estetikçi Çanakkale’de

Tüm Türkiye’nin ve hatta Arapların televizyonlarda yaptığı değişim programları vasıtasıyla yakından tanıdığı ünlü estetik cerrahisi Nihat Dikmen geçtiğimiz Pazar günü Hangover Cafe Bar’da objektifimize takıldı.

Ünlü Estetikçi Çanakkale’de

Tüm Türkiye’nin ve hatta Arapların televizyonlarda yaptığı değişim programları vasıtasıyla yakından tanıdığı ünlü estetik cerrahisi Nihat Dikmen geçtiğimiz Pazar günü Hangover Cafe Bar’da objektifimize takıldı.

31 Ekim 2017 Salı 10:18
Ünlü Estetikçi Çanakkale’de

Medikal estetik hizmeti veren Nihat Dikmen geçtiğimiz Pazar günü Hangover Cafe Bar’da dostlarıyla beraberdi. Eski dostu olan Gül Emlak’ın patronu Gül Hanımı, çok sevdiği Nihan Sude Karadeniz’i, Temel İnşaat sahibi Hasan Temel’i ziyaret etmek için Çanakkale’de bulunduğunu öğrendiğimiz Nihat Bey’le estetik cerrahi üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdik. “Plastik cerrahi, dermatoloji, saç ekimi gibi hizmetleri Türkiye olarak dünyaya tanıtan bir yapımız var.” diyerek sözlerine başlayan Nihat Bey, “Sağlık turizmi yapıyoruz. Yurt dışından bir sürü hasta getirtip Türkiye’de ameliyatlarını, saç ekimlerini ve diğer medikal işlemlerini gerçekleştirerek Türkiye’ye her yıl milyonlarca Dolar girdi sağlayan bir işletmenin sahibiyim. Hastalarımın hemen hemen yarısı yurt dışından geliyor. Bunlar genelde değişim programlarını izleyip de gelen gurbetçiler, artı Afrika’dan gelenler var. Amerika’dan, Avusturalya’dan, Uzak Doğu’dan, dünyanın her yerinden gelen insanlara hizmet vererek ülkemize döviz girişi sağlıyoruz. İstediğiniz her şeyi bende bulabilirsiniz. Bunun için Beverly Hills’e, Los Angeles’a gitmeye gerek yok. Çünkü biz zaten Los Angeles’ta, Beverly Hills’te bir klinikte var olan bütün makinalar, cihazlar, doktorlar hepsini İstanbul’a getirdik. İnsanlar Amerika’ya gidip 10.000 Dolar harcamaktansa 10.000 liraya İstanbul’da fazlasını alabilirler. Yani Türkiye yurt dışından yaklaşık 5 kat daha ucuz diyebiliriz. Zaten Avrupa’dan, Amerika’dan bize gelip yaptıran insanlarda 5 kat daha ucuzuna yaptırmak için geliyorlar. Hem de daha iyisini yaptırıyorlar. Çünkü Amerika’nın en iyisine gitmeniz lazım ki o zaman 10.000 Dolar’ında üzerinde ödersiniz. Halbuki Türkiye’nin en iyisine geldiğinizde en az 5 kat daha az ödeyerek en iyi hizmeti almış oluyorsunuz.” dedi.

“Allah Allah bizim mahallenin bakkalı mıydı, kasabı mıydı?”

Nihat Dikmen ayrıca yaptığı ve konuk olduğu televizyon programları ile ilgili olarak da bilgiler verdi. Nihat Bey hangi kanalda yayın yapıyorsunuz sorumuza, “Şu an Tv8’de her sabah Günaydın Doktorum Programı’nın sürekli konuğu ve değişim programlarını gerçekleştiren organizatör benim. Show Tv’de Ebru Akel’le her hafta Cumartesi günü beni izliyorsunuz. Fox Tv’de Hande Ataizli ile düzenli izliyorsunuz onun doktoruyum. Arab MBC Kanalı’nda her hafta yayın yapan ve Türkiye’yi ve İstanbul’u tanıtan doktorda benim. Onun haricinde Star Tv’de ve Euro kanallarında da programlarım var. Anlayacağınız bütün Tv kanallarında düzenli gördüğünüz. Fakat Allah Allah bu adamı nereden tanıyorum diye düşündüğünüz kişiyim. İnsanlar beni hemen tanıyorlar ve şaşırıyorlar. Allah Allah bizim mahallenin bakkalı mıydı, kasabı mıydı? Diyerek nerden tanıdıklarını çıkarmaya çalışıyorlar. Aslında insanlar beni gördüklerinde tanıyorlar, ben onların evinin içindeki o kutudayım. Evin içindeyim aslında. Çünkü her gün o evlerinin içindeki televizyondayım.” cevabını verdi. Başarılı doktora hayırlı işler diliyoruz.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ünlüEstetikçiNihat
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol