AK Kadınlarda Üstün dönemi başladı (VİDEO)

AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanlığında Gülsüm Üstün dönemi resmen başladı.

AK Kadınlarda Üstün dönemi başladı (VİDEO)

AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanlığında Gülsüm Üstün dönemi resmen başladı.

02 Ocak 2018 Salı 17:39

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Çanakkale Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen İşkadını Gülsüm Üstün, eski Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan’dan görevi devraldı. AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim törenine Çanakkale Kadın Kolları Üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Çanakkale AK Parti Kadın Kolları Başkanlığını 3 yıl boyunca sürdüren ve İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak AK Parti’ye hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Saime Aydoğan Çetin yaptığı veda konuşmasında:“ Ben AK Parti kurulduğundan bu yana 17 yaşından beri partinin her kademesinde çalışmış biriyim. Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Ana Kademe. Sevdalısı olmaktan gurur duyduğum partimin bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. 29 Şubat 2015 tarihinde Kadın Kolları Başkanı olarak seçildim. O günden bu yana yaklaşık 3 sene oldu, 27 Aralık 2017 tarihinde de görevimden istifa ettim” dedi.

İstifa etmemin sebebi ana kademe il yönetiminde devam edeceğimden dolayı sözlerini kullanan Aydoğan:“ Aslında bu benim kendi isteğimdi, kimse bizi görevden almadı. Biz isteyerek devrettik yani belki bir başkası olmuş olsaydı içim acıyacaktı ama Gülsüm Hanım hakikaten güvendiğim birisi, kadınları ona emanet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Saime Aydoğan’dan görevi devralan yeni Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ise konuşmasına AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’a teşekkür ederek başladı.

Büyük bir sorumluluk aldıklarını söyleyen Üstün:“ Gerekirse gece gündüz çalışacağız, Çanakkale’miz için sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışacağız. Makamlar ve mevkiler birer emanettir, gelip geçicidir, her zaman bunun bilincinde olacağız.  Hiçbir ayrım gözetmeksizin her kademede görev almış bütün arkadaşlarımızın tecrübelerinden de yeni ekibimizin enerjisini birleştirerek çok güzel işler başaracağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Saime Aydoğan Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün’e çiçek takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 03.01.2018 11:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol