Çanakkale Belediyesi’ni göreve çağırdı

AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Murat Tek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a; “Sözde denetimli halk otobüslerini kim ve nasıl denetliyor?” sorusunu yöneltti.

Çanakkale Belediyesi’ni göreve çağırdı

AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Murat Tek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a; “Sözde denetimli halk otobüslerini kim ve nasıl denetliyor?” sorusunu yöneltti.

18 Ekim 2017 Çarşamba 16:47
Çanakkale Belediyesi’ni göreve çağırdı

son günlerde şehirde iyice başıboş bir şekilde hizmet verdiğini ifade ederek belediye denetiminde olması gereken özel halk otobüslerinin denetlenip denetlenmediğini ve eğer denetleniyorsa ne sıklıkla denetlendiğini Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a sordu. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın görev alanı dışında ki her işi yaptığını ancak görev alanı içerisindeki işleri de aksattığını ifade eden Tek; “Maalesef kentin belediye başkanı görev alanı dışında ki her işi yapıyor fakat görev alanı içerisinde ki işleri de aksatıyor. Kent içi ulaşımı sağlayan ve belediye denetimindeki özel halk otobüslerinin son zamanlarda şehir içi trafiği zora soktuğunu ve bunda otobüsleri kullanan şoförlerin rolünün büyük olduğunu görüyoruz. Şehir içi trafiğin peşmekeş halini aldığı şehrimizde zaten boyut olarak büyük olan bu otobüsler kullananların da yardımıyla kent içi trafiği çıkmaza sokmaktadır. Şehir içi özel halk otobüslerinin şoförlerinin hem araçları tehlikeli kullanması hem de kentliye karşı sergilediği davranışlar kendilerinin bu konularda sıkı bir eğitim almasını gerektirmektedir” dedi.

“Çözüm bulun”

“Çanakkale’de şehir içi ulaşımdan sorumlu olan Çanakkale belediyesinin bu konuda ivedi bir şekilde adım atması gerekmekte olup konunun öneminin şehir içi halk otobüsleri ile ilgili yaşanacak üzücü bir olaydan önce atılarak önlem alınması gerekmektedir” diyen Tek; “Çanakkale halkının %70 i şehir içi otobüslerde aldıkları hizmetten şikayetçi olup gerek kullanım gerekse vatandaşa yaklaşım tarzı açısından şikayetlerin her geçen gün arttığını ifade etmek istiyorum, bu sorun nasıl çözülecek Çanakkale Belediyesinin konu ile ilgili yakın zamanda bir çözüm bulmasını bekliyoruz. Şahıs olarak kendi tavsiyesinin Belediyenin belirlediği gizli yolcu seçeneği ile sorunların tespiti ve tespitin sonucunda bu sorununun Çanakkale’nin kanayan yarası olduğunu görecekleri düşüncesindeyim. Bu konu ile ilgili olarak Çanakkale Belediyesini göreve çağırıyorum” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
MuratAkPartiTek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol