Ölçek’ten Uz’a tepki

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz’un seçimler öncesi mağdur edebiyatına yöneldiğini söyledi.

Ölçek’ten Uz’a tepki

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz’un seçimler öncesi mağdur edebiyatına yöneldiğini söyledi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 15:05
Ölçek’ten Uz’a tepki

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Rıdvan Uz’un mağdur edebiyatı yapmak için her yolu denediğini, ancak her seferinde Çanakkalelilere yakalandığını belirten AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek yaptığı açıklamada; “Çanakkale tarihinin en kirli seçimlerinden birini yaşıyor. Yalan dolanla milletin oyu manipüle edilmeye çalışılıyor. İyi Parti Milletvekili adayı Rıdvan Uz sanayi iftarında sanayi esnafı bize yemek vermedi diyor. Yemek yerken fotoğrafı çıkıyor. Posterlerimiz kaldırılıyor diyor. İzinsiz hak hukuk gözetmeden her yere poster astığı bir tanesinin de kaldırılmadığı ortaya çıkıyor. İP Milletvekili adayı Uz mağdur edebiyatı yapmak için her yolu deniyor, ama her seferinde yakalanıyor. Aslında Rıdvan Uz'u ve siyaset tarzını Çanakkale'de yaşayan herkes iyi biliyor” dedi.

“Uz milletvekili seçilemeyeceğini çok iyi biliyor”

Ölçek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “2009 yerel seçimlerinde MHP'den Çanakkale belediye başkanı adayı olmak suretiyle sağ oyları bölerek Ülgür Gökhan'a seçim kazandırdığını, aynı seçimde Ülgür Gökhan'ın danışmanı Remzi Yiğit'in Rıdvan Uz'u anlından öptüğü karenin hala hafızalarda olduğunu; çakma milliyetçi Uz'un kent konseyi seçimlerinde Ülgür Gökhan destekli sol ve HDP çizgisindeki stkların divan başkanı adayı olduğunu sokaktaki vatandaş konuşuyor. Her etkinlikte birlikte poz veren Ülgür Gökhan'ın ve Uz'un bu seçimde de aynı taktikle sağ oyları bölüp Ülgür Gökhan'ın CHP'sinin önünü açmaya çalıştığı, Uz üzerinden AK Parti’ye ve milletvekili adaylarına saldırıldığı çok açık. Rıdvan Uz da milletvekili seçilemeyeceğini çok iyi biliyor. Herkes Rıdvan Uz'a oy vermek Ülgür Gökhan'a oy vermektir diyor.”

“Gerekli cevabı halkımız sandıkta verecek”

Siyasetin seviyesini düşürenlere, kirli ittifaklara alet olanlara gerekli cevabı halkın sandıkta vereceğini kaydeden Ölçek; “Biz AK Parti olarak kendimize yakışan tarzda siyaset yapmaya, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak oy istemeye devam edeceğiz. Siyasetin seviyesini düşürenlere kirli ittifaklara alet olanlara gerekli cevabı halkımız sandıkta verecektir” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol