Tan’dan Başkan Mutan’a eleştiri

AK Parti Çanakkale Kepez Belde Gençlik Kolları Başkanı Sercan Tan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Tan’dan Başkan Mutan’a eleştiri

AK Parti Çanakkale Kepez Belde Gençlik Kolları Başkanı Sercan Tan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın açıklamalarına tepki gösterdi.

17 Haziran 2018 Pazar 17:17
Tan’dan Başkan Mutan’a eleştiri

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın, Kepez meydanda Ak Parti Kepez Belde Başkanlığı olarak gerçekleştirdikleri büyük iftar programına ve gençlik kolları üye kabul çadırına yönelik, doğruluğu olmayan ithamlarda bulunduğunu belirten AK Parti Çanakkale Kepez Belde Gençlik Kolları Başkanı Sercan Tan; “13 Haziran 2018 Çarşamba günü Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan tarafından yapılan basın açıklamasında, Kepez meydanda, Ak Parti Kepez Belde Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz büyük iftar programımıza ve gençlik kolları üye kabul çadırımıza yönelik, doğruluğu olmayan ithamlarda bulunmuştur. Bilinmelidir ki, İftar programı için anlaştığımız yemek firması sorumluluğunda olan, masaların sandalyelerin ve etrafın toplanması işini partimize mal etmeye çalışmıştır. O gece 5 bin kişinin ve Bakanımız iftarımıza olan ziyaretinin verdiği korku, sanırım sayın Mutan’ın ağzından düşmeyen dip dalgayı Kepez’de hissetmesine neden olmuştur. Ayrıca Gençlik Kolları Üye Kabul Çadırımızın, çevre kirliliğine neden olduğu yönündeki söylemlerini şaşkınlık ile takip ettik. Çadırımıza bu hafta ikinci kez, kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından gece saatlerinde saldırı gerçekleştirildi. Çadır içindeki broşürlerimize, masa ve sandalyelerimize ve parti bayraklarımıza zarar verilmiştir. Muhtemelen belediye başkanının bu olanlardan haberi yok. Teşkilatımız Kepez’de hiçbir zaman Belediye Başkanına rağmen bir çalışma içerisine girmemiştir. Sürekli Kepez için birlikte iş yapma kültüründe olduk. Bizler egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu kabul eden, sandıklara, millet iradesine saygı duyan teşkilatlarız” dedi.

“Kepez sahilimizi 5 kere temizledik”

“Bir buçuk yılı aşkın zamandır gurur duyarak görev yaptığım gençlik kolları başkanlığı görevimde Kepez’imizde “Aslan yattığı yerden belli olur” diyerek 2,5 km uzunluğa sahip Kepez sahilimizi görev süremde 5 kere temizledik” diyen Tan; “Tabi sadece sahili değil, çocuk parklarımızı ve piknik alanlarımızı da temizledik. Belirlenen bölgelere Sokak hayvanları için, su ve yem kapları gibi çevre bilinci çerçevesinde etkinlikler yaptık. Sayın Mutan’ın bunlardan haberi yoktur. Bizi vatandaşlarımız görüyor, biliyor. Bunlarla alakalı bütün belgeler bilgiler sosyal medya hesaplarımızda ve elimizde mevcuttur. Biz çevreci bir teşkilatın çevreci gençlik kollarıyız. Yapılan saldırıları bize mal edip bunu çevre kirliliği adı altında basına yansıtması, bizim üzerimizden boş siyaset yapmasını kabul etmiyoruz ve kendisini bu açıklamalarından ötürü kınıyoruz. Bunlardan haberi olmadığı gibi güzide beldemizde toplatılamayan çöpleri, kokan sahili ve çalıştırılmayan arıtmalarından da haberi yoktur. Zaten olmasında, çünkü bizim yönetimimizde bu tarz çevre sorunları yaşanmayacaktır. Biz Kepezimize söz veriyoruz yaptığımız çevre etkinliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bayramlar bizim için saygı, sevgi ve uzlaşı günüdür. Tüm hemşirelerimizin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, milletimize ve ülkemize, sağlık, huzur, barış ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
KepezGençlikAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol