Tek’ten Güneşhan’a cevap “Yeni slogan bulun”

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Murat Tek, CHP Çanakkale İl Başkan adayı İsmet Güneşhan’ın adaylık açıklamalarına tepki gösterdi.

Tek’ten Güneşhan’a cevap “Yeni slogan bulun”

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Murat Tek, CHP Çanakkale İl Başkan adayı İsmet Güneşhan’ın adaylık açıklamalarına tepki gösterdi.

20 Aralık 2017 Çarşamba 13:49
Tek’ten Güneşhan’a cevap  “Yeni slogan bulun”

Medya Tanıtım Birim Başkanı Murat Tek yaptığı açıklamada; CHP il Başkan Adayı İsmet Güneşhan’ın açıklamalarını hayretle izlediklerini belirterek; “Geçtiğimiz gün CHP Çanakkale İl Başkan Adayı İsmet Güneşhan’ın adaylık açıklamalarını hep birlikte izledik. Öncelikle İsmet Güneşhan’a adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz. Fakat Adaylık açıklamasında Sayın İsmet Güneşhan’ın CHP İl Başkanı olduğu takdirde yapacağı projelerden bahsetmesi gerekirken 16 yıldır milletin oyları ile iktidarda yer alan partimizi hedef alması bizleri şaşırtmıştır. Sayın Güneşhan 2019 seçimlerinin önemine değinmiş ve partilerinin 2019 seçimlerinde de başarısız olması halinde şeriat’ın geleceğini,16 Nisan referandumu ile hukuk devletinin yıkıldığını ve daha bir sürü hayal beyanda bulunmuştur. Öncelikle buradan sayın Güneşhan’a bahsettiği şeriat’ın 16 yıldır neden gelmediğini sormak istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti Demokratik, laik bir hukuk devleti olarak başarılı bir şekilde 16 yıldır yönetilmektedir. Laiklik elden gidiyor şeriat geliyor söylemleri artık siyasi olarak demode kavramlardır. Bu ve bunun gibi kavramların artık milletimiz nezdinde karşılığı kalmamıştır. Kendisine tavsiyem aday olurken kullandığı bu kavramlarını İl Kongresinin yapılacağı tarihe kadar değiştirmesidir” dedi.

“CHP’nin alacağı oy bellidir”

“Bu kavramlar artık Türk siyasi literatüründen kalkmıştır. Sayın Güneşhan bence partisinin her seçim aldığı %25’lik oyu arttırmak için projeler üretmeli ve sunmalıdır” diyen Tek; “Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’ın da ifade ettiği gibi yarın seçim olsa CHP’nin alacağı oy bellidir. %25’tir ne bir eksik ne bir fazladır. CHP il Başkan Adayı İsmet Güneşhan’ın bu oy oranını arttırmak için çalışmalar yapması ve enerjisini bu yönde harcamasını temenni ediyor, adaylığının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol