Adalet mi delalet mi?

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan, tarihi alanda içki içilmesi olayının tarihte kara bir leke olarak yerini alacağını söyledi.

Adalet mi delalet mi?

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan, tarihi alanda içki içilmesi olayının tarihte kara bir leke olarak yerini alacağını söyledi.

29 Ağustos 2017 Salı 17:16
Adalet mi delalet mi?

Tarihi alanda saygısızca davranarak kamuoyunda vicdanları rahatsız eden kişi ve kişileri şiddetle kınadığını belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan; “CHP'nin düzenlemiş olduğu Adalet Kurultayı'nın gerçekleştirildiği şehitlik alanında yer alan Kocadere Köyünde sözde adalet anlayışı içinde olan CHP ve CHP zihniyeti yine tökezlemiştir, kurultaya gölge düşmüştür. Kurultayın içinde yer alan bazı kişilerin konaklama alanında Şehitlikte olduklarını ve özellikle şehitliği seçmenlerindeki maksadı unutmuş olacaklar ki şehitlerimizin üzerinde adeta nerede olduklarını unutmuş gibi tabiri caizse göbek atarak kadeh tokuşturmuşlardır. Adalet mi arıyorsunuz âlem mi yapıyorsunuz ne yaptığınız bizi ilgilendirmez ama bu topraklar için gözünü kırpmadan canlarını veren her bir şehidin canını acıtmaya onlara saygısızlık yapmaya hakkınız yok. Saygısızca davranan kamuoyunda vicdanları rahatsız eden bu kişi ve kişileri şiddetle kınıyoruz. Bu olay bizi ziyadesiyle üzmüş olup kabul edilemez buluyoruz. Ayrıca bu utanç tarihte kara bir leke olarak yerini alacaktır” dedi.

“Bu utanç size yeter”

Aydoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Şuna da değinmeden geçemeyeceğim. Biz alkol almalarına değil, alkol aldıkları yerin kutsiyetine tepki gösteriyoruz. Sonuç itibariyle ne içtiğin seni; nerede içtiğin tüm toplumu ilgilendirmiştir. Bu yüzden adalet arayanlar adalet ararken şehitlerimizi şehit yakınlarını üzerek adaletsiz bir tutum içinde olmuşlardır. Bu utanç size yeter.”

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sevinc 2017-08-31 02:23:21

Bu utancı keşke enfar vakfı olayında da görüşeydik.