Adaylığı resmiyete kavuştu

CHP’li Bülent Öz’ün, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Meclisinde alınan karar ile Çan Belediye Başkan Adaylığı kesinleşerek resmiyete kavuştu. Öz; “Kazanan Çan’ımız olacak” dedi.

Adaylığı resmiyete kavuştu

CHP’li Bülent Öz’ün, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Meclisinde alınan karar ile Çan Belediye Başkan Adaylığı kesinleşerek resmiyete kavuştu. Öz; “Kazanan Çan’ımız olacak” dedi.

15 Kasım 2018 Perşembe 13:02
Adaylığı resmiyete kavuştu

CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi hemşehrilerimin desteğiyle 25. ve 26. Dönemde Milletvekili seçilmiştim. O süreçte her bir vatandaşımızın sorununu sorunum bilip çözümü için ekibimle birlikte çok çalışarak mücadele gösterdik. Bugünden sonra Çan İlçemizin Belediye Başkanı Adayı olarak aynı özveriyle vatandaşlarımız için çalışacağımızı, inşallah Çan Belediye Başkanı olduğumuzda da büyüyen ve üreten Çan için daha çok çalışacağımızı ve Çanlı hemşerimizin hayat mücadelelerinde yanlarında olacağımızı bildiririm. Ben değil biz bilinciyle kazanılacağını ispatlamış olmanın verdiği güvenle, gece gündüz demeden Benim Güzel Çanım duygusuyla ve canla başla hep birlikte ilçemizi çok daha iyi konumlara getirebileceğimizin inancı taşıyorum. Beni bu kutsal görevi üstlenmeye davet eden CHP Çan İlçe Başkanımız Ümran Aydın’a İlçe teşkilatımıza, partimizin üyelerine, Genel Merkez ve PM Üyelerimize ve Çanlı hemşehrilerime teşekkür ederim. Her zaman bana güvenen ve inanarak destek olan herkese şükranlarımı sunarım” dedi.

Söz veriyoruz

“İlçemizin sorunlarını biliyoruz ve oluşturacağımız Belediye Meclisimiz ile Çan'ımıza en iyi hizmeti sağlayacağımıza söz veriyoruz” diyen Öz; “İnanıyoruz ve kendimize güveniyoruz projelerle anılan bir ilçemiz olacak, sosyal kültürel ekonomik yaşamsal tüm alanlarda Çanımız kazanacak. Yapacağımız her çalışmadan, gerçekleştireceğimiz her projeden Çanlı hemşehrilerimizin gurur duyacağına yürekten inanıyorum. Çıktığımız bu yol vatandaşımızla birlikte herkesin ilçemizi; birlikte daha iyiye, daha güzele götürebildiği, katılımcı kardeşlik yoludur. Hiçbir ayrım gözetmeksizin ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Çan ilçemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ChpBülent öz
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol