Başkan Arslan 2. Döneme yürüyor…

AK Parti Bayramiç Belediye Başkan Adayı Sadettin Arslan, İl Genel Meclis üyesi adayları, Belediye Meclis üyesi adayları ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı Menderes Mahallesi yürüyüşüyle ilçede gövde gösterisi yaptı.

Başkan Arslan 2. Döneme yürüyor…

AK Parti Bayramiç Belediye Başkan Adayı Sadettin Arslan, İl Genel Meclis üyesi adayları, Belediye Meclis üyesi adayları ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı Menderes Mahallesi yürüyüşüyle ilçede gövde gösterisi yaptı.

29 Mart 2019 Cuma 14:48
Başkan Arslan 2. Döneme yürüyor…

Seçim Bürosu önünden miting alanına yürüyüş gerçekleştirilirken vatandaşların sloganları ve son günlerin popüler parçası ‘BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ’ geceye damga vurdu. İlgi ve katılımın yüksek olduğu yürüyüş de renkli görüntüler yaşandı. Vatandaşlar, Başkan Adayı Sadettin Arslan, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyesi adaylarına yoğun sevgi gösterilerinde bulundular. Bayramiç Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Sadettin Arslan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında, Bayramiç’e geçtiğimiz dönem yapılan ve önümüzdeki dönemde Bayramiç’in vizyonunu değiştirecek 25 projenin tanıtımını yaptı. Arslan; “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

“Bayramiç´in çehresini değiştirdik”

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği yatırım ve projelerle Bayramiç ilçesinin çehresini değiştiren Başkan Arslan; “30 Mart 2014 tarihinde halkımızın desteği ile Belediye Başkanı seçilmemizin üzerinden 5 yıl geçti. Bu süre içerisinde seçim döneminde halkımıza söz verdiğimiz hizmet ve yatırım projelerimizi birer birer gerçekleştirdik. Bunun yanında sözünü vermediğimiz daha birçok projeyi de hayata geçirdik. Bayramiç´in çehresini değiştirdik. Alanında rekor kabul edilen hizmetlere imza atarak bir çok projeyi ilçemize kazandırdık. Bunların yanında daha birçok projeyi de halkımızla buluşturduk. Yapılan bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında bizlere desteğini esirgemeyen, Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’a, Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Şimdi ise yeni bir hizmet yolculuğuna çıkıyoruz…”

AK Parti Bayramiç Belediye Başkan Adayı Sadettin Arslan, önümüzdeki dönemde yapacakları projeleri sırasıyla Led ekran üzerinde görseller ile coşkulu kalabalığa tanıttı. “Bu yolculukta çok daha güçlü, çok daha tecrübeliyiz” diyen Arslan; “Bayramiç için birbirinden büyük projeler hazırladık. İnşallah yeni dönemde bu projeleri de bir bir ilçemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.

“Bayramiç´i 2023 hedefine hep beraber taşıyacağız”

Başkan Arslan şu şekilde konuştu; “Önümüzdeki dönemde 1-Yeni 5000 Tonluk Soğuk Hava Deposu Ve Paketleme Boylama Tesisi Projesi, 2- Gençlik Merkezi Ve Yüzme Havuzu Projesi, 3- Millet Bahçesi Projesi, 4- İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi, 5- Tarım Organize Sanayi Bölgesi Projesi, 6-Mehmet Akif Evi Çevre Düzenlemesi Ve Satış Büfeleri, 7- Katlı Otopark Ve İş Yeri Projesi, 8- Karamenderes Çayı Peyzaj Düzenlemesi Projesi, 9- Aşiyan Gazinosu Kafe Restoran Projesi, 10- Küçük Sanayi Sitesi Projesi, 11- Sgk Yanı Sosyal Yaşam Alanı Projesi, 12- Meydan Düzenlemesi, 13- toki evleri 2. Etap projesi, 14-Çan ve Evciler Yolu Girişi Düzenleme Ve Tak Projesi, 15-            Hamam Restorasyon Projesi, 16- Dekboylar Mevkii Çok Amaçlı Salon Projesi, 17- Bayramiç Belediyesi Teknoloji Atölyesi Projesi, 18- Akıllı Durak Projesi, 19- Yer Altı Çöp Konteyneri Projesi, 20- Hünerli Eller Üretim ve Satış Merkezi Projesi, 21- “ Yalnız Değilsiniz” Evde Bakım Hizmetleri Projesi, 22- Modifiyeli Araçlar Ve Motorsiklet Tutkunları İçin  Pist ve Parkur, Avcı ve Atıcılar İçin Poligon Projesi, 23- Spor Okulları Projesi, 24- Sinema ve Spor Salonu Projesi, 25- Çocuk Korosu Projesi’ni ilçemize kazandıracağız. İnşallah, yeni projelerimiz ile Bayramiç´i 2023 hedefine halkımızın, Hükümetimizin, Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın, Milletvekillimiz Jülide İskenderoğlu’nun desteği ile hep beraber taşıyacağız. Menderes Mahallemize gerçekleştirdiğimiz yürüyüşümüzde büyük bir heyecan ve coşku eşliğinde soğuk demeden yanımızda olan tüm hemşerilerime ve Menderes Mahallemize çok teşekkür ediyorum.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol