Başkan Karadağ, tepkisiz kalmadı

Çanakkale’de tüm kadınların her zaman yanında yer alan AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Ömercioğlu’na Başkan Gökhan tarafından yapılan skandal tavra da ilk tepkiyi gösteren kişi olması dikkat çekti.

Başkan Karadağ, tepkisiz kalmadı

Çanakkale’de tüm kadınların her zaman yanında yer alan AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Ömercioğlu’na Başkan Gökhan tarafından yapılan skandal tavra da ilk tepkiyi gösteren kişi olması dikkat çekti.

17 Ekim 2017 Salı 09:37
Başkan Karadağ, tepkisiz kalmadı

Belediye Meclisi’nde yaşanan hakaret olayının ardından Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu ile irtibata geçen Başkan Karadağ, Çanakkale’de il, ilçe ve belde teşkilatlarındaki partililerin bu olaya tepki göstermesi için harekete geçmesi yönünde talimat vererek, Gökhan’ın skandal tavırlarının Türkiye gündemine oturmasında önemli bir rol oynadı.

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Belediye meclisinde AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu’na yönelik skandal tavırlar sergilemesi nedeniyle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a ilk ve en sert tepkiyi gösterdi. “Ülgür Gökhan’ın belediye başkanlığı miadı dolmuştur” başlıklı ilk basın açıklamasıyla Gökhan’ı yerden yere vuran Başkan Karadağ, AK Parti’nin Türkiye’de görev yapan tek kadın il Başkanı olarak tüm kadın sivil toplum örgütlerini parti ayrımı gözetmeksizin bu çirkin olaya tepki vermeye davet etmişti.

Belediye Meclisi’ndeki olayın ardından AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı üyelerinin Cumhuriyet Meydanı’nda Başkan Gökhan’a yönelik gösterdiği protesto eyleminin de mimari olan Bayan Başkan Karadağ, ulusal kanallara canlı olarak bağlanıp Gökhan’ın Ömercioğlu’na yönelik tavırlarına tepki göstererek kamuoyunun dikkatini çekmeyi başaran isimler arasında yer aldı.

Çanakkalelilerin sevgisini kazandı

Çanakkale’de daha öncede Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın HDP barajı geçtiği için şükür pilavı dağıtmasını ve Belediye zabıta ekiplerinin AK Partili kadınlara lokma dağıttığı sırada uyguladığı tavrı da en sert bir şekilde eleştirip partililerin yanında yer alan Başkan Karadağ, partideki çalışmalarıyla da tüm Çanakkalelilerin gönlünde taht kurdu.

Proje ve çalışmaların onayını verdi

Çanakkale’de AK Parti Teşkilatı üyelerinin hazırladığı tüm proje ve çalışmalara onay verip proje süreçlerinde partililere her zaman desteğini esirgemeyen Başkan Karadağ, Çanakkale’nin yararına olan projelerinde hep arkasında durdu. Başkan Karadağ, bir Çanakkale sevdalısı olarak AK Parti Genel Merkezi’nde görüşülen kent projelerine de her zaman destek verdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol