Çanakkale’ye MHP yakışır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hakan Pınar, Merkez ilçe olmak üzere Çanakkale’ye MHP’nin yakışacağını söyledi.

Çanakkale’ye MHP yakışır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hakan Pınar, Merkez ilçe olmak üzere Çanakkale’ye MHP’nin yakışacağını söyledi.

30 Ekim 2018 Salı 14:52
Çanakkale’ye MHP yakışır

Yerel seçimler öncesi çarpıcı açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Hakan Pınar, Çanakkale’yi özellikle Merkez İlçeyi vatandaşlarla birlikte yönetmeye talip olduklarını belirterek; “Çanakkale’yi özellikle Merkez İlçeyi sizin ödediğiniz vergilerle ve sizlerle birlikte yönetmeye talibiz. Bizim Belediyecilik anlayışımızda kararları yandaş değil bizatihi kentte yaşayanların kendisi karar verecek. Bıyığı severiz ancak Başkanla kurulacak ilişkilerde posbıyık referansı değil, kirli sakal ve bıyık da olsa yüzünde, referansa ihtiyaç duymadan zaten açık olan kapıdan , arkadaş bir dakka bende bu şehirde yaşıyorum diyen herkes istifade edecek. Dersim değil Tunceli doğumlu olduğunu söyleyen, abi Mardin’den geldim diyerek rızık peşinde koşan herkes en az Şehitler Diyarının evlatları kadar eğer Bayrakla Vatanla Türk Milletinin Bölünmez Bütünlüğü ile derdi yoksa bizim nezdimizde Vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes TÜRKTÜR minvalindeki eşit hak sahibi olacak, ancak bu yapılırken Çanakkale Çocuğu ikinci sınıf vatandaş olmayacak, hele çocukluğumun geçtiği Roman mahallesinin evlatları her seçim dönemi oy avcılığına kurban gitmeyecek dertleri Milliyetçi Hareket Partisinin derdi olacaktır. Ve sonuç olarak diyoruz ki başta MERKEZ İLÇE OLMAK ÜZERE ÇANAKKALEYE MHP YAKIŞIR” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 30.10.2018 18:21
Anahtar Kelimeler:
Mhp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol