Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
CHP’de devir teslim gerçekleşti

CHP’de devir teslim gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Başkanlığı devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende Güneşhan, İl Başkanlığı görevini yeni Başkan Metin Ümit Ural’a devretti.

CHP’de devir teslim gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Başkanlığı devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende Güneşhan, İl Başkanlığı görevini yeni Başkan Metin Ümit Ural’a devretti.

27 Şubat 2020 Perşembe 17:48
CHP’de devir teslim gerçekleşti

CHP’de sorunlu geçen günlerin ardından parti binasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Gerçekleşen törende yeni Başkan Ural partinin anahtarını, mührünü ve evrakları Güneşhan’ın elinden aldı. Törende konuşan Güneşhan; “Bildiğiniz üzere Pazar günü il kongremizi Çanakkalemize yakışır bir şekilde, bir bayram havası içerisinde, bir şölen havası içerisinde demokrasiden güzel örnekler vererek gerçekleştirdik.  Yapmış olduğumuz kongre sonucunda üyelerimiz Metin Ümit Ural arkadaşım ve ekibine 2 yıl partiyi yönetme görevi vermiştir. Bizlerde geçmiş dönemde görev yapan arkadaşlar olarak bugün partimizin mührünü, anahtar ve defterlerini teslim etmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar ortadadır. 25 Baro Başkanı ortak açıklama yaparak Türkiye'de büyük bir yargı krizi yaşandığına dikkat çektiler. CHP şu an iktidar olmaya en yakın siyasi partidir. Halk bizden iktidar beklemektedir. Partimizi dışarıdan karıştırmak isteyen birçok güçler bulunuyor. Bizler CHP'liler olarak görevlerimizin ve sorumluluklarımızın bilinci içerisinde bunlara prim vermeyecek, birlik ve beraberlik içerisinde partimizi iktidara taşımak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Ben ve arkadaşlarım yeni yönetimimizin emrindeyiz, ne görev verilirse bunları yerine getirmeye çalışacağız. Bu dönem Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olma dönemidir,  AK Parti'den bu ülkenin kurtulma dönemidir. Bizlerde CHP'liler olarak iktidara yürümek için canla başla çalışacağız. Başkanımıza ve yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“Bu bir bayrak yarışıdır”

CHP yeni İl Başkanı Metin Ümit Ural ise, en kısa sürede iktidara ulaşmanın en büyük hedefleri olduğunu dile getirerek;“Yeni dönem hepimize hayırlı uğurlu olsun. Baştan beri söylediğim gibi; bu bir bayrak yarışıdır. Biz şu anda değerli yönetimimizden belirli bir etapta bayrağı taşıma görevini teslim aldık. Bizim en son bayrağımızı taşıyacak olduğumuz nokta iktidardır. Dolayısıyla bu etaptaki taşıyacağımız bayrak bizim için çok değerlidir; en hızlı sürede bayrağı taşıyarak en kısa sürede iktidara ulaşmak en büyük hedefimizdir.” diye konuştu.

 “Omuz omuza mücadele edeceğiz”

 “Bunu yaparken hepimize büyük görevler düşüyor. Bu görevlerin başında da geçmişe bir sünger çekeceğiz ve iktidara giden yolda daha büyük başarılara nasıl imza atacağımızı konuşacağız” diyen Ural; “Omuz omuza mücadele edeceğiz. Geçmiş dönemde başarılı çalışmalar yürüten değerli İl Başkanıma ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. CHP Çanakkale'de son 5 yılda önemli görevlere imza atarak; birinci parti olmayı başarmışızdır. İl genel meclisinde başkanlığını CHP olarak ele almamız en önemli başarılarımızdan birisidir. İl Yönetimimize, ilçe yönetimlerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Güneşhan; “Bizi birbirimize düşürmek için yapıldı”

İsmet Güneşhan kendisi hakkında sosyal medyada yayılmış olan ve kimin tarafından yapıldığı belli olmayan ‘sela’ videosunu yapanın CHP’den olduğunu düşünmediğini, videonun CHP’yi birbirine düşürmek için yapıldığını vurgulayarak; “Dediğim gibi ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor, bu süreç içerisinde halkın umudu olan CHP’ni karıştırmak için bizi birbirimize düşürmek için her türlü oyunu, her türlü tezgah yapılıyor. Genel başkanımızda zaten bunu söylüyor. Tüm CHP’lilerin uyanık olması, bu tür oyunlara gelmemesini özellikle belirtiyor. Ben bu video’yu hiçbir CHP’li arkadaşımın yaptığına inanmıyorum. Gerçek CHP’liler bunu yapmazlar ama biz bu olayın üzerine gidiyoruz, çünkü bazı arkadaşlarımızda zan altında bırakılıyor, sayın başkan ile birlikte bu olayın üzerine gideceğiz, bunu çözeceğiz.  Hiçbir dönemde böyle bir şey olmamıştı, bu bizi birbirimize düşürmek için yapılmış olan bir olaydı. Eğer bunu yapan CHP’li olmayıp CHP’nin içine sızmış birisiyse de biz hemen gereğini yaparız, gerekli duruşu gösteririz.” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ChpTörenDevir Teslim
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol