Cumhur İttifakından gövde gösterisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından Çanakkale’de Cumhur İttifakı sokağa çıkıp seçimin startını verdi.

Cumhur İttifakından gövde gösterisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından Çanakkale’de Cumhur İttifakı sokağa çıkıp seçimin startını verdi.

19 Nisan 2018 Perşembe 10:14
Cumhur İttifakından gövde gösterisi

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, MHP İl Başkanı Hakan Pınar ve beraberindeki partililer, seçim tarihinin açıklanmasıyla birlikte kordonboyunda gövde gösterisi yaptı. Cumhur ittifakı olarak en az 3 Milletvekili çıkaracaklarını belirten MHP İl Başkanı Hakan Pınar; “Biz biriz beraberiz, hep birlikte Türkiye’yiz. Cumhur ittifakı olarak gönlümüzden geçen 4 milletvekilliği en az 3 tane çıkaracağımıza inanıyorum. Büyük Türk Milletine hayırlı olsun diyoruz öncelikle zaten dünde ifade ettik teşkilatlarımız hazırdı. Beklenen bir gelişme oldu. Bizim için sürpriz olmadı. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi ile birlikte Çanakkale'de beklenenin de üzerinde bir sonuç almayı umut ediyoruz. Burada asıl olan milli ve yerli olunması. İlkesel be ideolojik noktada bizimle birlikte aynı duygu dünyasını paylaşan isimlerin adının önemi yok. Önemli olan ilkesel duruşları. Bu anlamda her iki siyasi parti de aynı şeyi düşünüyor diye düşünüyorum. Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar bellidir. 2019'a tahammülü yoktu Türkiye'nin. Bir an önce önünü görmesi lazım, iç ve dış tehditler malumdur. Bu sebep ile milli ve yerli anlayışa sahip herkes Milliyetçi Hareket Partisi'nden ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday olabilir. Biz bu anlamda kapılarımızı açıyoruz. Burada ülkenin içinde bulunduğu duruş önemlidir” dedi.

“Çanakkale'de yeniden tarih yazacağız”

Çanakkale'de yeniden hep beraber halkın desteği ile tarih yazacaklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız; “Cumhur İttifakı halkımızın teveccühü ile oluşan bir hareketti, bizde hayata geçirdik. Hep söylüyoruz seçim bizim işimiz. İnşallah Çanakkale'de yeniden hep beraber halkımızın desteği ile tarih yazacağız” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
MhpAkPartiCumhurbaşkanı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol