En güzel bayram 1 Nisan’da olacak

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu; “En Güzel Bayram 1 Nisan’da olacak, 1 Nisan’da hepinizi belediyede kutlamaya davet ediyorum” dedi.

En güzel bayram 1 Nisan’da olacak

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu; “En Güzel Bayram 1 Nisan’da olacak, 1 Nisan’da hepinizi belediyede kutlamaya davet ediyorum” dedi.

05 Şubat 2019 Salı 18:15
En güzel bayram 1 Nisan’da olacak

Hem genel merkez hem de meclis çalışmalarına rağmen Biga’ya, Karabiga’ya her fırsatta gelmeye çalıştıklarını hatta geldiklerinin altını çizen İskenderoğlu, Biga ve Karabiga’nın bölgenin incisi olduğunu söyledi. Biga’nın tarım, sanayi, insanlarımızın samimiyeti ve çalışkanlığı ile çok daha özel bir yer olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Bu güne kadar hizmet etmekten onur duyduğumuz buralar, gönlümüzün yattığı yer. Gönül ve gönül belediyeciliği çok özel kavramlar. Biga’ya, Karabiga’ya tüm belediyelerde gönülden hizmet etmek istiyoruz.” dedi. Gönül belediyeciliği anlayışının, vizyon ve hedeflerinin çok büyük olduğunu vurguladığı konuşmasında İskenderoğlu şunlara yer verdi; “Gönül belediyeciliği ile Biga ve Karabiga’ya beklenenden ve hayal edilenden çok daha fazla şeyler yapmak istiyoruz. Sadece doğal gaz değil sadece alt yapı değil çok daha fazlasını getirmek istiyoruz. Karabiga, yapacağımız proje ve çalışmalarla sadece Karabiga olarak kalmasın “Marmara’nın İncisi” olsun istiyoruz. İnsanımız buraya yapılan hizmetleri, çalışmaları görsün; tüm insanlarımız bu hizmetlerden yararlansın, AK Parti belediyeciliği- gönül belediyeciliği nasıl; görsünler istiyoruz. 1994 yılında aslında bir şey değişti Türkiye’de. Bir zihniyet değişimi ve devrimi oldu. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte başlayan gönül belediyeciliği önce İstanbul’u sonra her alanda Türkiye’yi değiştirdi.

İstanbul’da bir şey değişti Türkiye’de her şey değişti

Bugün önce insan, insana dayalı ve insan merkezli siyaseti konuşuyorsak eğitimde, sağlıkta nereden nereye geldiğimizi konuşuyorsak insanların hastane kapılarında bekledikleri karanlık bir zamandan, hava ambulanslarıyla hasta nakillerini konuşuyorsak aslında İstanbul’da 1994’te temeli atılan gönül belediyeciliğini konuşuyoruz demektir. İşte bu ruhla bugüne kadar ki çalışmalarımızla Çanakkale’deki tüm belediyelere talibiz. İnsanlarımızın gönüllerine talibiz.  Biz zaten sizlerin hizmetkarıyız.. Bunun için de sizlerin Ahmet Elbi Başkanımıza, gönül belediyeciliğine sahip çıkmanızı istiyoruz. Biz Ahmet Başkanımızın yanındayız, sizin de yanınızda olmanızı istiyoruz. ‘Oylar sizden, destek bizden inşallah Ahmet Başkan Belediye Başkanımız’ diyoruz.” Konuşmasının ardından İskenderoğlu, seçim çalışmalarında kapı kapı dolaşmak, gönül belediyeciliği için herkesin desteğini almak adına gençlik kolları ve kadın kollarından ayrı ayrı söz istedi. İskenderoğlu “En Güzel Bayram 1 Nisan’da olacak, 1 Nisan’da hepinizi belediyede kutlamaya davet ediyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol