Gökhan “Gençlerle özgür, Gençlerle güzeliz” (VİDEO)

Seçim startını ilk kez gençler ile veren Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayın Ülgür Gökhan seçim şarkısını da ilk kez gençler ile dinledi.

Gökhan “Gençlerle özgür, Gençlerle güzeliz” (VİDEO)

Seçim startını ilk kez gençler ile veren Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayın Ülgür Gökhan seçim şarkısını da ilk kez gençler ile dinledi.

02 Şubat 2019 Cumartesi 21:40

Belediye Başkanı Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayın  Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl ve Merkez İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği kahvaltı programında kentli gençler ile buluştu. Kahvaltıda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın seçim müziği ilk kez görücüye çıktı.

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, bir kafede kentin gençleri ile bir araya gelerek seçim kampanyasının startını verdi. “Bu günü çağdaş medeniyetlerin yukarısına taşıyacak gençlik, sizin sorumluluklarınız çok daha fazla. Çünkü tam karşıda bu ülkenin var olması için, sizin yaşınızda canınızı hiçe sayanlar yatmakta. Oradan sizlere bakıyorlar, biz bu vatan için canımız verdik, siz ne yapıyorsunuz diye bakıyorlar. Ülkenin bağımsızlığı için, özgürlüğümüz için daha çok mücadele etmelisiniz. Ve ben inanıyorum ki, bizler yine bu mücadeleden yine kazanarak çıkacağız, sizler ile çıkacağız, Çanakkale sizlerle özgür çünkü. Yeni dönemde siz gençlerle ilgili birçok projemiz var, bunları sizlerle paylaşacağız. Bu yıl Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsuna Çıkışının 100. Yılı, ve 19 Mayıslar gençlere hediye edilmiştir. Bu yıl Çanakkale’de gençliğin yılı, bu yıl CHP Belediyelerde yaşayan özgür gençlerin yılı. Kentin nabzı gençlerle atar” diyen Başkan Gökhan, Ak parti aday tanıtımında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 11 maddelik manifestosuna atıfta bulunarak, “ Biz bunları yıllardır yapıyoruz, bizim belediye meclislerimiz canlı yayınlanır, her şey şeffaf” açıklamasını yaptı. Kahvaltının ardından gençlerle fikir alışverişinde bulunan Başkan Gökhan, bir süre gençlerle sohbet etti. Düzenlenen kahvaltıda; ilk kez dinlenen seçim şarkısı, gençlerin beğenisine sunuldu.

İhsan Konuk

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 02.02.2019 22:16
Anahtar Kelimeler:
çanakkaleülgürgökhanChp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol