Gönüllere dokunuyor

Umurbey Belediye Başkan Aday adayı Selçuk Özdil, belde halkıyla bir araya gelip gönüllere dokunuyor.

Gönüllere dokunuyor

Umurbey Belediye Başkan Aday adayı Selçuk Özdil, belde halkıyla bir araya gelip gönüllere dokunuyor.

16 Kasım 2018 Cuma 16:54
Gönüllere dokunuyor

Yerel seçim çalışmaları kapsamında belde de ziyaretlerini sürdüren Umurbey Belediye Başkan Aday adayı Selçuk Özdil, Cuma namazı sonrası Umurbeyli hemşerileriyle kucaklaştı. Cuma pazarı esnafını da ziyaret eden Özdil, pazar esnafıyla bol bol sohbet edip yerel seçimler üzerine nabız yokladı. Özdil ayrıca, Umurbey Belediyesi şirketine ait benzinlik istasyonu çalışanlarını da unutmayarak ziyaret etti.

Belde halkından yoğun sevgi seli

Umurbey’de çalışkanlığı ve mütevaziliği ile dikkatleri üzerine çeken AK Parti Umurbey Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Özdil, Cuma namazı sonrası belde halkıyla kucaklaşıp uzun süre sohbet etti. Belde halkının yoğun sevgi seliyle karşılaşan Özdil, hemşerileriyle tek tek tokalaşarak yerel seçimler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Umurbey halkının önerilerini ve görüşlerini alan Özdil, Belediye Başkanı olması halinde Umurbey’i bulunduğu konumdan daha ileriye götüreceğini söyledi. Gece gündüz demeden Umurbeyli hemşerilerinin her zaman yanında olacağını dile getiren Özdil, belde için düşündüğü projeleri de tek tek hayata geçirerek, Umurbey ismini dünyaya duyuracağının sözünü verdi. Belde halkının Özdil’e yoğun destek vermesi ise dikkat çekti.

Esnafla buluştu

Umurbey Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Özdil ziyaretlerini pazar esnafıyla sürdürdü. Pazarda tezgah açan esnaflara hayırlı işler dileyen Özdil, görüştüğü esnafın belde ile ilgili istek ve önerilerini dinledi. Esnafın dile getirdiği konuları tek tek not alan Özdil yerel seçimler ile ilgili de istişarelerde bulundu. Özdil ayrıca, Umurbey Belediyesi şirketine ait benzin istasyonu çalışanlarını da ziyaret etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 18.11.2018 13:12
Anahtar Kelimeler:
UmurbeySelçuk özdil
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol