Güneşhan’dan İstanbul değerlendirmesi (Video)

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na destek için yapılan 4 günlük seçim kampanyası çalışmalarını değerlendirdi.

Güneşhan’dan İstanbul değerlendirmesi (Video)

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na destek için yapılan 4 günlük seçim kampanyası çalışmalarını değerlendirdi.

19 Haziran 2019 Çarşamba 14:39

Belediye Başkanlarının katıldığı CHP İl Binasındaki basın açıklamasında konuşan CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan; “31 Martta yapılan yerel seçimlerde 16 milyon İstanbullu seçmenimizin teveccühü ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Ekrem İMAMOĞLUNUN mazbatası haksızı bir şekilde ve hiçbir hukuki dayanağı olmadan ahlaksızca elinden alınmıştır. Özellikle de Ramazan ayının 1 inci günü olan 6 Mayıs 2019 günü kul hakkı yenilmiştir. 16 milyon İstanbullu hemsehrilerimizin tercihine büyük bir saygısızlık yapılmış olup. Saray, YSK eliyle sivil bir darbe gerçekleştirmiştir. 16 milyon İstanbullunun iradesine ipotek konulmuştur iradesi gasp edilmiştir. Bugün İstanbul ve ülkemizin çözmek zorunda olduğu birçok sorun vardır. Bunların çözümü için hep birlikte çaba harcamamız gerekirken biz seçim yapıyoruz, seçime gidiyoruz. Tüm İstanbul ve Türkiye şunu açıkça çok iyi biliyor ki bu seçim haksız ve hukuksuz bir seçimdir. Bir hakkın gaspıdır” dedi.

“Biz de Çanakkale İl Örgütü olarak başta Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz olmak üzere 11 Belediye Başkanımız ile birlikte Sayın Ekrem İMAMOĞLI’NA destek olmak için İstanbul da 4 günlük bir çalışma ile seçim kampanyasına destek olduk. Başta Çanakkaleli hemsehrilerimiz olmak üzere İstanbullu seçmenlerle bir araya geldik, bir dizi ziyaretler ve toplantılar düzenledik” diyen Güneşhan; “13 Haziran 2019 Perşembe günü heyetimiz saat 12:00 de Küçükçekmece İlçe Başkanı ve yönetimiyle bir araya geldik. Kısa bir toplantıdan sonra gruplara ayrılarak faklı bölgelerde çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımıza geçmiş dönem Milletvekilimiz Ahmet KÜÇÜK Belediye Başkan Yardımcımız Rebiye ÜNÜVAR ve Tokat Milletvekilimiz Kadim DURMAZ DA katıldı. İlçe Başkanlığında yapmış olduğumuz toplantıdan sonra yeni seçilen Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal ÇEBİ’yi heyet olarak ziyaret ederek kendilerine yeni dönemde başarılar diledik. Akşam saat 20:00 de Çanakkale Kültür Sanat ve Geliştirme Derneği Toplantı salonunda Çanakkaleli hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek seçilmiş İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’na destek istedik. 14 Haziran 2019 Cuma günü saat 10:00 da Bağcılar İlçe Başkanlığında İlçe Yönetimimizle biraya geldik. Ve Gruplara ayrılarak çalışmalarımızı sürdürdük. Yine aynı gün Saat 17:00 da Bakırköy İlçe Örgütün de İlçe Başkan ve yönetimiyle buluştuk. Bakırköy meydanındaki stantları ve seçim çadırlarını ziyaret ettik.  Burada Bakırköy Belediye Başkanımız Sayın Bülent KERİMOĞLU ile bir araya geldik. Akşam saat 21:00 de İstanbul İl Başkanımız Canan KAFTANCIOĞLU ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent KERİMOĞLU da katılımlarıyla Çanakkaleliler platformu ile buluşarak, Çanlılar Derneği, Gelibolular Derneği ve Bigalılar Derneği olmak üzere, 12 dernek ile toplantı gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Genel Başkan Yardımcımız Sayın Muharrem ERKEK Bakırköy İlçe Örgütü ile birlikte Bakırköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Toplantı yapmışlardır. 15 Haziran 2019 Cumartesi günü heyetimiz 2 gruba ayrılarak bir grup saat 11:00 de Zeytinburnu İlçe Başkanlığında İlçe Yönetimiyle bir araya geldi, diğer grup ise saat 13:00 de Kartal İlçe örgütümüz ile bir araya geldi. , Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Adil EMECAN ve Adana Milletvekili Orhan SÜMER’in de katılımlarıyla, Zeytinburnu’nda yapılan çalışmalarımız gruplar halinde sürdürülmüştür. Ayrıca İzmir Milletvekili Sayın Özcan PURÇU ile de Roman Dernek ziyaretleri yapılmıştır. 16 Haziran 2019 Pazar günü Babalar günü nedeniyle Gelibolulu hemşehrilerimizin düzenlemiş olduğu kahvaltıya Genel Başkan Yardımcımız Muharrem ERKEK, Gelibolu Belediye Başkanımız M. Mustafa ÖZACAR ve geçmiş dönem Milletvekilimiz Ahmet KÜÇÜK katılmışlardır” şeklinde konuştu.

Güneşhan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “4 günlük yapmış olduğumuz çalışmalarımızın sonucunda elde ettiğimiz, seçilmiş Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İMAMOĞLU’na büyük ahlaksızlık yapıldığını bu haksızlığın aynı zamanda İstanbullu hemşehrilemize yapıldığı belirtilmiştir. 23 Haziran da yapılacak olan seçimde Sayın Ekrem İMAMOĞLU’nun daha da açık bir fark ile seçimi kazanması için kendilerine destek olacaklarını ifade etmişlerdir. Bu meselenin sadece Sayın Ekrem İMAMOĞLUnun değil tüm İstanbul’un meselesi olduğunu söylemişlerdir. Ayrıca; 23 Haziran da yapılacak olan seçimlere yine il örgütü olarak Çanakkale de bulunup da İstanbul’da oy kullanacak olan seçmenlerin İstanbul’a ulaşımlarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çanakkale Merkez ilçe örgütü ile birlikte Çanakkale de ana güzergâhtaki Billboard ve raketler Sayın Ekrem İMAMOĞLU’nun afişleriyle donatılmıştır.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 19.06.2019 19:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol