Haberin asılsız olduğunu görüntülerle ispatladı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Birim Başkanı Murat Tek, Çanakkale’de bazı medya kuruluşlarında yayınlanan asılsız haberlere tepki gösterdi.

Haberin asılsız olduğunu görüntülerle ispatladı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Birim Başkanı Murat Tek, Çanakkale’de bazı medya kuruluşlarında yayınlanan asılsız haberlere tepki gösterdi.

17 Ekim 2017 Salı 09:43
Haberin asılsız olduğunu görüntülerle ispatladı

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ve partinin sosyal medyada Gökhan’a gösterdiği tepki görüntülerini de yayınlayan Tek, söz konusu gazetede çıkan haberin asılsız ve dedikodular üzerine kurulu olduğunu ispatladı.

“Şehrimizde yayın yapan bir medya kuruluşuna ait gazetelerin internet sitesinde ‘Muhalefet İnadına İktidar Tersine’ ve ‘Türkiye Kadına Şiddet İle Çalkanırken’ Başlıklı haberlerde kasıtlı bir algı operasyonu yapılmaya çalışılmaktadır” diyen Tek; “İlgili medya kuruluşunun il teşkilatımız ile ilgili yıpratma çalışmaları uzun süredir devam etmekte olup bunların tamamı asılsız iddialar ve dedikodular üzerine kurulan haberlerdir” şeklinde konuştu.

Tek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Belediye Meclisinde yaşanan ve Çanakkale Belediye Başkanının çirkin tavrı ile Türkiye gündemine oturan olayın gecesinde İl Başkanımız Ankara’da olmasına rağmen bizzat konu ile ilgili paylaşımlarını sosyal medyadan yaparak olay anında yapılacak gerekli adımları atmış ve görüntülerin hızlı bir şekilde yayılmasını sağlamıştır. Devamında Milletvekillerimiz Bülent Turan ve Ayhan Gider meclis birlikte basın toplantısı düzenleyerek konuyu meclis gündemine de taşımıştır.”

“Başkanımız bütün etkinlikleri tertip etti”

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın Çanakkale’de gerçekleştirilen bütün etkinlikleri tertip ettiğinin altını çizen Tek; “İl Başkanımız olayın akabinde 2 kere Ankara seyahati ve 1 kez de eğitimi dolayısı ile yurt dışı bir seyahat gerçekleştirmiştir. Başkanımız konu ile ilgili Çanakkale’de gerçekleştirilen bütün etkinlikleri tertip etmiş, Konu ile ilgili basın açıklamaları yapmış, konunun gündeme gelmesinin ardından Ulusal basında canlı yayınlara bağlanarak konuyu sert bir dille kınamış ve İl Başkan yardımcılarımızın konuyu ulusal basında değerlendirmesini tertip etmiştir” ifadelerini kullandı.

“Yürütülen algı operasyonları cahilce”

“Konunun Çanakkale’de ve tüm Türkiye’de gündem olması hususunda bu çabaları görmemek beyhude bir uğraştan öteye gitmemektedir ve yürütülen algı operasyonlarının ne kadar cahilce yapıldığının bir göstergesidir” diyen Tek; “AK Parti Çanakkale teşkilatının bu konudaki duruşu net olup teşkilatın bu konuda ki duyarlılığını ve tepkisini görmezden gelmek abesle iştigaldir.  Yapılan Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ciddi bir terbiyesizliktir ve yapılan bu saygısızlığın karşılığının ne olacağını da Sayın Genel Başkanımız-Cumhurbaşkanımız İl Başkanları toplantısında dile getirmiştir. Konu ile ilgili olarak il başkanımızın sosyal medyada verdiği anlık tepkiler haberin ekinde sunulmuş olup takdir Çanakkale kamuoyumuzundur” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 17.10.2017 09:50
Anahtar Kelimeler:
MuratAkPartiTek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol