Her zaman sahadayız

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım-Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Lapseki’de çat kapı ev ziyaretlerinde ve pazar esnafı ziyaretlerinde bulundu.

Her zaman sahadayız

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım-Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Lapseki’de çat kapı ev ziyaretlerinde ve pazar esnafı ziyaretlerinde bulundu.

27 Şubat 2019 Çarşamba 16:52
Her zaman sahadayız

Lapseki Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Eyüp Yılmaz, AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, AK Parti Lâpseki Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç ve Lâpseki AK Kadınlarla birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiren İskenderoğlu, ardından Cumhur İttifakı İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri’nin de katılımlarıyla salı pazarındaki esnafı ziyarette bulunarak bol kazançlar dilediler. İskenderoğlu, pazarda Lapsekililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Lapseki Kadın Kolları teşkilatıyla birlikte çat kapı ev ziyaretleri yapan İskenderoğlu; "yaptığımız ziyaretle misafir olduğumuz ailelerde insanlarımızın dertlerini ve sevinçlerini paylaşarak her daim yanlarında olduğumuzu birlik beraberliği dayanışmayı gösteriyoruz. Vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelerek onları yalnız bırakmamaya özen gösteriyoruz, onlarla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Teşkilatımızla birlikte sıkılmadık el, çalınmadık kapı, ulaşılmayan gönül bırakılmayacak şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yaşlı ve hal ve hatırlarını sorarak sadece seçimden seçime değil her zaman insanlarımızın vatandaşlarımızın yanındayız. Her zaman sahadayız. Her zaman alandayız” şeklinde konuştu. Ev ziyaretlerinin ardından salı pazarındaki esnaf ile uzun uzun sohbet eden İskenderoğlu ve beraberindekiler, esnafın dilek ve önerilerine cevap vereceklerini dile getirdiler. Ticaret erbabımızın, pazar esnafımızın, üreticimizin rekabet gücünü ve finansmana ulaşma imkânlarını artırmak, uluslararası pazarlara açılmasını sağlamak amacıyla bir çok projeyi ve e-devlet uygulamalarını bürokrasiyi azaltacak şekilde hızla hayata geçirdiklerini kaydeden İskenderoğlu, “1915 Çanakkale Köprüsü inşasının tamamlanması ile birlikte boğazın iki yakasını Lapsekiden bir araya getireceğiz ve bölgenin Çanakkale’nin yıldızı yapacağız” şeklinde vurguladı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol