MHP’den gönüllü askerlik başvurusu

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Teşkilatı, askerlik şubesine giderek gönüllü askerlik için dilekçe verdiler. Askerlik dilekçelerini teslim eden MHP’liler, daha sonra Kızılay’a giderek kan bağışladı.

MHP’den gönüllü askerlik başvurusu

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Teşkilatı, askerlik şubesine giderek gönüllü askerlik için dilekçe verdiler. Askerlik dilekçelerini teslim eden MHP’liler, daha sonra Kızılay’a giderek kan bağışladı.

07 Şubat 2018 Çarşamba 17:29
MHP’den gönüllü askerlik başvurusu

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Kepez Belde Başkanlığı üyeleri ve partili kadınlar, “Afrin Zeytin Dalı Harekâtı”na destek vermek, her koşulda Mehmetçiğimizin yanında olduğunu vurgulamak için gönüllü askerlik dilekçelerini, Çanakkale Askerlik Şubesi’ne teslim ettiler. MHP İl Teşkilatı ardından da “Devlete can, Kızılay’a kan” sloganıyla Türk Kızılay’ına kan verdi. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan tarihi topun önünde bir basın açıklaması yapan MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar; “Bildiğiniz üzere 20 Ocak’tan bu Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bölge güvenliğini sağlama ve 911 kilometre sınır hattımız olan Suriye’deki terörist unsurları ortadan kaldırma adına bir operasyon gerçekleştirmiştir. Dün itibarıyla etkisiz hale getirilen terörist sayısı 970’dir. Bu anlamda Türk Silahlı Kuvvetlerine ve kahraman Mehmetçiğimize destek olmak amaçlı olarak bugün sizlerle duygularımızı paylaşacağız. Bugün itibariyle etkisiz hale getirilen terörist sayısı 999’a yükselmiş. Böyle olunca şehit olan kahraman Mehmetçiğimizin kanları yerde kalmıyor. Yüreğimiz soğumasa da, umudumuz terörist unsurların bölgeden temizlenene kadar sayın liderimizin ve Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da ifade ettiği gibi oradaki son terörist unsur ortadan kalkana kadar yapılacak harekat. Hep birlikte sayın liderimizin 100 bin ülkücü göreve hazırdır ifadesini yere düşürmemek adına bu farkındalığı bire bir ispatı vücut etmek amaçlı olarak buradan hep birlikte askerlik şubesine gidip, hazırladığımız, ‘Eğer bize de ihtiyaç varsa hazırız’ dilekçelerimizi askerlik şubesine sunmak üzere hep birlikte askerlik şubesine geçeceğiz” dedi.

“Devletimizin ve Mehmetçiğimizin yanındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin ise; “Milliyetçi, ülkücü hareket dün olduğu gibi bugünde devletinin yanındadır. Genel başkanımızın da dediği gibi Zeytindalı Harekatı harama karşı helalin duruşudur. Zeytin Dalı Harekatı caniliğe ve cehalete karşı cesaretin vuruşudur. Zeytindalı Harekatı milli bekanın var oluş, yok oluş mücadelesidir. “Eğer yeri gelirse bende bir bozkurt gibi en ön safta Afrin’e gider, gerekirse, ihtiyaç hasıl olursa bu millete, bu vatana taşıdığım canı seve seve feda ve hediye ederim” diyen liderimizin sözü milliyetçi, ülkücü hareketin sözüdür. Genel başkanımızın 100 bin ülkücü hazırıdır sözüne karşılık şehitler diyarı Çanakkale’den 100 bin ülkücü görece hazırdır. Bu duygu ve düşünce ile bizlerde Türk Milleti için ve genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde ve ardında canımızı seve seve veririz. Vatanımızı ve milletimizi kanımızın son damlasına kadar koruyacağımıza büyük Türk Milleti önünde yemin ederiz” diye konuştu. Basın açıklamasının ardından Çanakkale Askerlik Şubesi’ne giden MHP’liler, burada askerlik dilekçelerini teslim ederken, daha sonra ise Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 07.02.2018 18:40
Anahtar Kelimeler:
Mhp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol