MHP’den tanıtım atağı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları, 24 Haziran erken genel seçimleri öncesinde milletvekili aday adaylarını tanıtıyor.

MHP’den tanıtım atağı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları, 24 Haziran erken genel seçimleri öncesinde milletvekili aday adaylarını tanıtıyor.

17 Mayıs 2018 Perşembe 19:00
MHP’den tanıtım atağı

Biga İlçesi’nde milletvekili aday adayı tanıtım programını 30 derece sıcağa rağmen uygulayan Ahmet Tekin başkanlığındaki MHP Biga İlçe Yönetimi, seçmene “Biz her zaman yanınızdayız” mesajı verdi. MHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayları Enver Koç, Aliye Ertopçu, Evren Yalçın, Necip Fazıl Bayram, Halil Çetin ve Mustafa Gündüz Biga ilçesinde teşkilat tarafından seçmene tanıtıldı. MHP Biga İlçe Binası’nda buluşan aday adayları Biga TV’nin canlı yayın konuğu da olup seçmene mesajlarını iletti.

Sıcağa aldırmadılar

Zaman zaman 30 dereceye kadar yükselen sıcaklığa ve aşırı neme aldırmadan Biga pazarını gezip esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen, vatandaşla sohbet eden MHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayları olumlu tepkiler aldılar. Biga Pazaryerinde esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen, vatandaşla sohbet edip kendini tanıtan MHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Aliye Ertopçu’ya ‘bir kadın aaaa şalvarlı başkan gelmiş’ diye seslendi ve Ertopçu’ya kendisini tanıdığını belirtip sohbet etti. Ertopçu, 2014 yerel seçimlerinde yerel kıyafeti olan şalvarı giyerek seçim çalışmalarına katıldığı için basın kendisine ‘şalvarlı Başkan’ lakabını takmıştı.

Seçim gününe kadar…

MHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayları ve Biga Teşkilat yöneticileri pazaryeri ziyaretinden sonra çarşı esnafını gezip parti binasına geldi. Parti binasında topluca fotoğraf çekiminden sonra 24 Haziran erken genel seçim gününe kadar seçmeni birebir ziyaret etme sözü verildi. Öte yandan, MHP Genel Merkezi’nin aday adayı olan isimler arasından yapacağı tercih sonrasında Çanakkale’de ilk dört sıra milletvekili adaylarını 21 Mayıs Pazartesi günü açıklayacağı öğrenildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Mhp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol