Sevgiye inandık, aşkla çalıştık, birlikte başardık...

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, yeni döneme dair projelerini tanıttı. Yoğun ilgi gören proje tanıtım toplantısında CHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları da tanıtıldı.

Sevgiye inandık, aşkla çalıştık, birlikte başardık...

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, yeni döneme dair projelerini tanıttı. Yoğun ilgi gören proje tanıtım toplantısında CHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları da tanıtıldı.

10 Mart 2019 Pazar 17:03
Sevgiye inandık, aşkla çalıştık, birlikte başardık...

Bir otelde düzenlenen toplantıya eşi Hale Gökhan ile birlikte gelen Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, yoğun sevgi gösterilerinde bulunan partilileri ve vatandaşları selamladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, İlçe Belediye Başkan adayları ve partililerin katıldığı toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan’ın 5 yıl boyunca kentte yaptığı hizmetler slayt gösterisiyle katılımcılara izletildi. CHP Çanakkale Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan yaptığı konuşmada, Çanakkale'de sosyal demokrat belediyeciliğin meşalesini gururla ve onurla taşımak için tekrar yola çıktığını belirterek; “Belediyenin kapısından girince asla partizanlık yapmadım. Sizler bana güvendiniz. Şehrinizi bana emanet ettiniz. Beni güzel Çanakkale'yi temsil etme onuruna layık gördünüz. Bende sizlerin desteğiyle yeni dönemde de Çanakkale'de tarihinden iyi tanıdığım sosyal demokrat belediyeciliğin meşalesini gururla ve onurla taşımak için tekrar yola çıktım” dedi.

Çok önemli bir göreve talip olduğumun farkındayım

Çanakkale Belediye Başkanlığının çok önemli ve özel bir görev olduğunu belirten Gökhan; “Elbette ki çok önemli bir görevi üstlenmeye talip oluyorum. Üç dönemdir Çanakkale’de Belediye Başkanlığı görevimi yani sizleri temsil etme görevimi yapıyorum. Sizin emanetinize 5 yıl boyunca nasıl sahip çıktığımı gösteren bir filmi beraber izledik. Çanakkale'de Partimizin Çanakkale'de 1968 yılından bu yana dirsek çürütenler, akıl yoranlar, bayrak asanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bizde emanete ihanet etmek yoktur

Gökhan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Yoğun bir seçim dönemini başarıyla bitirmemize çok az kaldı. Bu dönemde de her seçim döneminde olduğu gibi kulağınıza çok şeyler gelecektir. Rant diyeceklerdir, eleştirenler olacaktır, bunları artık deneyimledik. Sizler her seferinde başınızı dik tuttunuz hem de cevabınızı esirgemeyiniz. Çünkü ben hem sade bir vatandaş olarak hem de bu kentin Belediye Başkanı olarak hayatım boyunca hiçbir yolsuzluğa, ranta müsaade etmedim, etmem de. Sizlerin emanetini korumak ve kollamak benim en önemli görevimdir. Bizde emanete ihanet etmek, halka ait olanı yandaşlara peşkeş çekmek yoktur. İmar, ihale ve istihdam konularında şeffaf ve adalet olmazsa olmazlarımız oldu. Aynı yoldan doğru bildiğimiz yoldan yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Kendimi en güçlü hissettiğim dönemdeyim

“Şunu belirtmek isterim ki, bu seçim diğer seçimlerden çok daha farklı. Kendimi en güçlü hissettiğim dönemdeyim” diyen Gökhan; “Çünkü her geçen gün artan deneyimime ek olarak bu dönem ön seçimde sizler tarafından bu göreve seçilen aday olarak yoluma devam ediyorum. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte yine kenti sizlerle birlikte yönetmek için özgülüğün, eşitliğin, farklılıkları barış içinde yaşamanın hazzını sürdürmek için, barış ve özgürlüklerin kentinden geleceğe umutla bakmak için, sizlerle birlikte yeniden varım diyorum" şeklinde konuştu.

Çanakkale'de yaşayacaklara iyi bir gelecek bırakmalıyız

Gökhan; “Her geçen gün büyüyor, değişiyor ve gelişiyoruz. Bilgi teknolojileri sürekli gelişiyor. Gelişen dünyaya ayak uydurmak zorunlu. Çağın gerisinde kalanı sistem affetmiyor. Artık ülkeler değil, şehirler birbiriyle yarışıyor. Tam da bu sebeple geleceği doğru ve akılcı yöntemlerle iyi tasarlamak, 100 yıl sonra Çanakkale'de yaşayacaklara iyi bir gelecek bırakmalıyız. Çanakkale'nin geleceğini, tarımı, turizmi, üniversiteyi, yerelden kırsala ekonomik kalkınmayı akıl ve bilimi yücelterek yapmak zorundayız. Şehrin planlı gelişimi için ortak akılla birlikte yürünecek yol haritasını geç kalmadan planlamalıyız. Çanakkale Belediye olarak bu planlamaya öncülük etmek istiyoruz. Bu bağlamda bölgede yer alan yerleşmelerin arasında dayanışma ve yardımlaşmanın öne çıkartıldığı, birbirinden destek alarak dünya ölçeğinde rekabeti güce sahip olabileceği yerleşmeler ağı kurmak istiyoruz. Bütüncül, teknolojiye dayalı oluşturulacak, mekansal stratejik planlarla su kaynaklarımızla, ormanlarımıza, tarımımıza doğal hayatımıza şehre uzun vadeli bakış açısı sunmak istiyoruz. Mevcut planlamayı tamamlayarak; Çan yoluna doğru genişleyerek uydu kentler oluşturacağız. Gelibolu, Bozcaada ve Gökçeada ile birlikte, kültürel değerler gibi Çanakkale kıyılarının bütünleşik planların önünü açacağız. Kazdağları'nın doğal kaynaklarını havza bazında Sarıçay hava planı yapacağız.

Derdimiz Çanakkale'nin büyüyüp gelişmesinin önünü açmaktır

Tarihi ve doğal değerleri ile Turizm kenti olan Çanakkale'nin hak ettiği turizmden pay alması için adımlar atacağız. Üniversite kenti akademik çalışmalarının dünyaca bilinir ve öğrencilerin ilk tercihi olması için el birliği için çalışacağız. Kamu alanlarının şehir alanlarının dışına çıkartılması için bir projemiz vardı, bunun takipçisi olacağız. Kentimiz güzel, keyifli, yaşanılası, derdimiz Çanakkale'nin keyfini kaçırmadan büyüyüp gelişmesinin önünü açmaktır” ifadelerini kullandı. Tekrar Belediye Başkanı seçildiği takdirde 5 yıl boyunca yapacağı projeleri slayt gösterisiyle anlatan Gökhan; “Sevgiye inandık, aşkla çalıştık, birlikte başardık. Geçmişin verdiği güven, geleceğin verdiği heyecanla Çanakkalem için projelerimi hayata geçireceğim” dedi. Konuşmasının ardından CHP Çanakkale Belediye Başkanı ve adayı Ülgür Gökhan, CHP'nin Belediye Meclis ile İl Genel Meclis adaylarını tek tek sahneye çağırdı. Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarının tanıtılmasıyla toplantı sona erdi.

İhsan Konuk

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleülgürgökhan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol