“Şimdi saflarımızı sıklaştırma zamanı”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Birim Başkanı Şerafettin Uyanık, son günlerde yaşanan gelişmeler ile alakalı yazılı basın açıklamasında bulundu.

“Şimdi saflarımızı sıklaştırma zamanı”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Birim Başkanı Şerafettin Uyanık, son günlerde yaşanan gelişmeler ile alakalı yazılı basın açıklamasında bulundu.

27 Eylül 2017 Çarşamba 16:57
“Şimdi saflarımızı sıklaştırma zamanı”

Uyanık “Şimdi safları sıklaştırma zamanı” diyerek başladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Filistinli kardeşlerimize yıllardır zulmedip topraklarını genişletme çabasında olan İsrail Müslüman sünni kardeşlerimizin eline bayrağını vererek onları birbirlerine düşürüyor, Şer odakları Geçmişi  1071 e dayanan Malazgirt zaferinde Selçukluların Selahaddin-i Eyubinin torunlarıyla beraber Anadolu’da Bizanslılara yani haçlı ordusuna yaşattığı hezimeti unutmadılar ,Osmanlı çatısı altında birleşen Türk, Kürt ,Arap ,İslâm  ordusunun onlara yaşattığı hezimeti unutmadılar 630 yıl süren hüküm süresince en zayıf olduğumuz anı görüp birleştiler... 1915’te ÇANAKKALE Boğazına dayanan onlarca haçlı müttefik ordularının bir işgal girişiminde topraklarımızı mevcut durumumuzu korumuşsak bile 600 yıllık 3 kıtaya hükmeden bir imparatorluk yok olmuştu. Bu yok oluşla birlikte Kürt Büyük Osmanlı İmparatorluğundan ayırıp Türkiye, İran, Irak ve Suriye’ye dağıttılar. O gün Irak 'ta ve Suriye’de bırakılan Kürtler Türkiye ile arasına kardeşin arasına tel örgü çeken ABD, İsrail, Fransa ve İngiltere bu gün dost gibi görünse de aslında en büyük düşmanlarımızın başındadır. Kendileri Birleşmiş Milletler, Avrupa birliği gibi bir çok çatı kurup birleşirken biz Müslüman alemini birbirimize düşürmek sureti ile yok edip parçaladıkça parçalıyorlar. Bugün Kuzey Irak’ta uygulanan senaryo Yarın Mısırı, Türkiye’yi, Suriye’yi, Irak ve İran’i parçalama ve bölme projesinin ilk ayağıdır. Bu referandum kardeşi kardeşe kırdırma projesidir ve bizler bu oyuna gelmemeliyiz. Bu proje Suriye’de Kobani’de uyguladıkları projenin bir kopyasıdır. Bu proje ülkemizin huzurunu bozma kardeşi kardeşe düşman etme projesidir. Biz sağduyulu vatandaşlarımıza düşen oynanmak istenen bu oyunun aktörlerini doğru irdeleyip bu projeye alet olmamaktır. Sayın Başbakanımızın da açıkladığı gibi vatandaşlarımız müsterih olsunlar ülkemizdeki huzuru kimse bozamayacaktır.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol