Siyasette geri adım atmayacağız

AK Parti Cevatpaşa Mahalle Meclisi Danışma Meclisi önceki gün yapıldı.

Siyasette geri adım atmayacağız

AK Parti Cevatpaşa Mahalle Meclisi Danışma Meclisi önceki gün yapıldı.

18 Ekim 2018 Perşembe 15:38
Siyasette geri adım atmayacağız

Mahalle ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek; “Biz demokrat ve muhafazakar bir partiyiz. Partimizin gerçek kurucuları ve gerçek sahibi sizlersiniz. Ak Parti hareketi dünyanın en büyük sivil toplum hareketedir. Biz tabandan gelip yükseliyoruz. Temel hareket evlere girerek bayanlar ile halkımıza dokunmaktır. Çanakkale’de hedef kitlemiz İYİ Parti ve CHP'nin küskün kanadıdır. Biz İYİ partilileri ve küskün CHP'lileri partimize davet ediyoruz” dedi.

Herşeyin en iyisini yapmalıyız

Ölçek amaçlarının herşeyin en iyisini yapmak olduğunu ifade ederek; “Ben herşeyin en iyisini yapmak istiyorum. Bizde burada siyasetçi olacaksak iyi siyasetçi olacağız. Gençliğimiz var enerjimiz var. Eskilerimiz burada siz olmasanız bir kişi eksiğiz. Zafer kupasını hep birlikte kaldırıp o duyguyu birlikte yaşayacağız. Çanakkale bir simge haline geldi. 16 yılda 12 seçime girdik hepsini kazandık dünya tarihinde böyle bir parti yok. Seçim kampanyaları kadınlarımızın üzerinden yürümelidir. Kadınlarımız burada büyük önem sahip. Siyasette bir kere geri adım atarsanız hep geri adam atarsanız. Mahalle teşkilatları güçlü olacak ve başarı bu şekil gelecek” diye konuştu.

CHP algısını kıracağız

Ölçek son zamanlarda partiye yönelik algı operasyonları yapıldığının yeniden altını çizerek; “Yapılan algı operasyonuna baktığımızda partimizin belediyeyi alması durumunda işten çıkarmaların olacağı söyleniyor. Buradan yeniden şunu açıklıkla beyan ediyorum. Çanakkale Belediyesi çalışanlarımız kesinlikle işten çıkarılacağım korkusu taşımasın. Onlar burada korku imparatorluğu yaratıp algı yaratıyorlar. Bizler çalışan kardeşlerimize kesinlikle dokunmayacağız. Tam tersi onların çalışmadan hakkını yiyen bankamatik çalışanlarına gerekeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiYıldıray ölçek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol