"Siyasi ortamı germeye gerek yok"

Biga Belediye Başkanı ve CHP'li Aday İsmail Işık, Organize Sanayi Bölgesi'nde işçilerle buluşmaya devam ediyor. Minerpolin ve Decorties firmalarında işçilerle görüşen Biga Belediye Başkanı ve CHP'li Aday İsmail Işık'a Belediye Meclis Üyesi Recai Cesur eşlik etti.

"Siyasi ortamı germeye gerek yok"

Biga Belediye Başkanı ve CHP'li Aday İsmail Işık, Organize Sanayi Bölgesi'nde işçilerle buluşmaya devam ediyor. Minerpolin ve Decorties firmalarında işçilerle görüşen Biga Belediye Başkanı ve CHP'li Aday İsmail Işık'a Belediye Meclis Üyesi Recai Cesur eşlik etti.

05 Şubat 2019 Salı 18:17
"Siyasi ortamı germeye gerek yok"

Minerpolin'de işçilerin çay molasına katılan Başkan Işık, daha sonra Decorties'te işçilerle birlikte yemek yedi. Firma patronlarıyla da sohbet eden Başkan İsmail Işık, yerel gündem ve Biga'nın gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulundu. İki firmada da işçilerle konuşan Biga Belediye Başkanı ve CHP'li Aday Işık, "Bazı kara propaganda içeren dedikoduları duyuyorum. Bu dedikodular belirli kaynaklardan yayılıyor. Hepsinin farkındayız. Belirli yayın organları tamamen kara propaganda amaçlı kullanılıyor. Görüyoruz. Biga’mızın son 5 yılda yaşadığı değişimin ve gelişimin farkında olmayan yoktur. Biz her türlü engelleme çabasına, her türlü sıkıntıya rağmen çok güzel işler başardık. Bunu vatandaşlarımızdan aldığımız enerjiyle ve güvenle gerçekleştirdik. Biga’mızda hem güzel işler başardık hem de güzel bir birliktelik ortamı yakaladık. Tabi ki bu süreçlerden rahatsız olanlar çıkıyor. Biga’mızın gelişmesini engellemek isteyenler olabiliyor. Yerel seçim sürecinin sakin ve güzel bir şekilde geçmesi herkesin yararına olacak. İnsanımız ekonomik sıkıntılar nedeniyle zaten gergin. Siyasi gerginlik kimsenin yararına olmaz" dedi. Biga'da 5 yılda yaptıklarından bahseden Biga Belediye Başkanı ve CHP'li Aday İsmail Işık, "Gerçekleştirdiğimiz projeler, ortaya koyduğumuz vizyon, aydınlık gelecek hedefimiz herkesin gözü önünde. Şehir Parkı'na karşı çıkanlar, bugün Şehir Parkı'nın kendi projeleri olduğunu söylüyorlar. Biz Biga’mızın yeşil alanlarını arttırdık. Biga’mızın gelecek vizyonunu çizdik. Atatürk Kültür Merkezi'ni inşa etmekle kalmadık, binanın içini doldurmayı da başardık. Doğumdan ölüme vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösterdik. Biga Belediyesi'ne vatandaşımıza açtık. 7/24 belediyecilik hizmetlerini halkımızla buluşturduk. Sorunların çözümünü vatandaşlarımızla beraber gerçekleştirdik. Bir bölgede iş yapacaksak, o bölge sakinleriyle buluştuk. Biga’mıza hep birlikte hizmet ettik. 5 yıl bu şekilde çalıştık. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 2014 yılındaki yerel seçimlerde seçmenlere kartvizit dağıttıklarını söyleyen CHP'li Aday İsmail Işık, "Geçtiğimiz seçim döneminde olduğu gibi yine telefon numaramı ve iletişim bilgilerimi dağıtıyoruz. Seçim ofislerimizin giydirmelerinde de telefon numaram ve iletişim bilgilerim yer alıyor. Dileyen herkes ulaşabilir. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir çalışmanın içinde olmadık, olmayacağız. Biga’mızı hep birlikte güzelleştirdik. Daha güzelini yine hep birlikte başaracağız." şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleBigaChp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol