Toksöz; “Kepez daha iyisini hakediyor”

MHP Kepez Belde Başkanı Tugay Toksöz, Kepez beldesinin şehirleşme, turizm, tanıtım ve Kepez halkının faydalanacağı yerel hizmetler noktasında daha iyi yerleri hak ettiğini söyledi.

Toksöz; “Kepez daha iyisini hakediyor”

MHP Kepez Belde Başkanı Tugay Toksöz, Kepez beldesinin şehirleşme, turizm, tanıtım ve Kepez halkının faydalanacağı yerel hizmetler noktasında daha iyi yerleri hak ettiğini söyledi.

09 Eylül 2018 Pazar 13:21
Toksöz; “Kepez daha iyisini hakediyor”

MHP Kepez Belde Başkanı Tugay Toksöz yaptığı açıklamada, MHP olarak Kepez beldesi için ürettikleri projeleri ileriki tarihlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını belirterek; “MHP Kepez Belde Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz tarihten bugüne kadar geçen süre zarfında Kepez siyaseti ile ilgili tüm gelişmeleri, oluşumları, söylemleri, ilginç birliktelikleri ve belediyecilik hizmetleri kapsamındaki tüm yerel yönetim faaliyetlerini dikkatle ve titizlikle izliyoruz, inceliyoruz ve izlemeye devam edeceğiz. Türkiye'nin en büyük beldesi ve aynı zamanda Çanakkale'nin incisi olan Kepez'in şehirleşme, turizm, tanıtım ve Kepez halkının faydalanacağı yerel hizmetler noktasında daha iyi yerleri hak ettiği kanaatindeyiz ve bu konularda ürettiğimiz projelerimizi ileriki tarihlerde sırasıyla sizlerle paylaşacağız. Bu süreçte projelerimize katkı sunmak isteyen, ortak paydası vatan olan, Kepez olan kıymetli vatandaşlarımızı her zaman yanımızda görmek isteriz” dedi.

Kapımız ardına kadar kendilerine açıktır

“Bu sürece ilaveten hepinizin bildiği üzere parti içi demokrasi ve liderimiz Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendinin durumu vs. gibi yalan yanlış bahaneler üretilerek, iftiralar atılarak ve yarım asırlık çınar olan MHP karalanarak farklı bir oluşuma gidildi ve yeni bir parti kuruldu” diyen Toksöz; “24 Haziran seçimleri ve sonrasındaki devam eden bu süreç kurulan yeni partinin umulduğu gibi olmadığı, parti içi demokrasinin aslında kendilerinde olmadığı, başındaki hanımefendinin kaprisleri ile yönetilmeye çalışıldığı herkes tarafından açıkça görüldü ve bu necip millet de kendilerine 24 Haziran seçimlerinde bir ders vererek yetki vermedi. Biz yine bu süreci de sabırla, sukunetle ve dudaklarımızı ısırarak takip ettik. Tabi ki herşeyin bir bedeli olduğu gibi bunun da bir bedeli vardır. Ve bu bedel halk tarafından 24 Haziran'da ödetilmiştir. Bu süreç içerisinde bizden gönlü kayan kardeşlerimizin, tabiri caizse giderken kapıyı, pencereyi kırmayan, liderimize hakaret etmeyen seçmen boyutundaki tüm herkesin dönmek istedikleri takdirde başımızın üzerinde yerleri vardır ve kapımız ardına kadar kendilerine açıktır” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
MhpTugay Toksöz
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol