Turan; “Başladık, her şey daha güzel olacak”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Milletvekili Adayları Jülide İskenderoğlu, Furkan Sezer, Fırat Akgün, İl Başkanı Gültekin Yıldız ve SKM Başkanı Ayhan Çetin ile birlikte seçim hazırlıklarına başladı. Çanakkale’nin Ak Parti için önemli olduğunu belirten Turan; “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

Turan; “Başladık, her şey daha güzel olacak”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Milletvekili Adayları Jülide İskenderoğlu, Furkan Sezer, Fırat Akgün, İl Başkanı Gültekin Yıldız ve SKM Başkanı Ayhan Çetin ile birlikte seçim hazırlıklarına başladı. Çanakkale’nin Ak Parti için önemli olduğunu belirten Turan; “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 12:23
Turan; “Başladık, her şey daha güzel olacak”

Aday tanıtımı öncesinde Ankara’da, AK Parti Çanakkale 2. Sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, 3. Sıra Milletvekili Adayı Furkan Sezer, 4. Sıra Milletvekili Adayı Fırat Akgün, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ve SKM Başkanı Ayhan Çetin ile birlikte bir toplantı yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “İl Başkanımız Gültekin Yıldız, SKM Başkanımız Ayhan Çetin ve Milletvekili Adaylarımız Jülide İskenderoğlu, Furkan Sezer ve Fırat Akgün 24 Haziran’da yapılacak seçim hazırlıklarına başladık. Siyasi partiler arasında Çanakkale Milletvekili adaylarının yaş, bölge, eğitim kriterlerinin en çok gözetildiği listemizin Çanakkalemize hayırlı olmasını dileriz. Çanakkale AK Parti için önemli. Çanakkalemize yakışan birlik ve beraber içerisinde adaylarımız için AK Partimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Midilli seferlerimizi başlatıyoruz”

Küçükkuyu ve Çanakkale için önemli bir vizyon yatırım olan Midilli seferlerini başlatacaklarını müjdeleyen Turan; “Cuma günü Çan’da Büyük İftarda ve sahur programlarında, Cumartesi günü Biga’da Muhtarlarımız ve STK temsilcilerimizle bir araya geliyor ve ardından sahura kadar program yapıyoruz, Pazar günü ise Küçükkuyumuzda Çanakkalemiz için önemli bir vizyon yatırım olan Midilli seferlerimizi başlatıyor ve yine sahura kadar bölgede program yapıyoruz. Herşey daha güzel olacak” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adaylarının özgeçmişi

Bülent Turan

17 Ocak 1975'te Çanakkale'de doğdu. Babasının adı Sadettin, annesinin adı Sebahat'tır. Hukukçu; Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yaptı. Kurucusu ve sahibi olduğu Turan Hukuk Bürosunun yöneticiliğini yaptı. Hukukçular Derneği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalıştı. Türkiye'de ve dünyanın farklı ülkelerinde çektiği fotoğraflarla, bu fotoğrafların hikâyelerinden oluşan "Bir Mola" adlı kitabı yayınlandı. 24.Dönem İstanbul, 25.Dönem Çanakkale Milletvekili seçildi. 24.Dönemde Adalet Komisyonu, İnsan Hakları Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Turan, AK Parti Grup Başkanvekili olarak görevine devam etmektedir. İyi düzeyde İngilizce bilen Turan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Jülide İskenderoğlu

1974 yılında Balıkesir'de doğan Jülide İskenderoğlu ilk ve orta öğretimimi doğduğu kentte tamamladıktan sonra 1994 yılında Çanakkale'de 18 Mart Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknikerliği bölümünden mezun oldu. 2003 yılında Çanakkale İl Kadın Kolları yönetiminde görev alan İskenderoğlu, daha sonra sırasıyla; 2006 yılında AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı, 2009 yılında AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu Tanıtım ve Medyadan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Çeşitli STK’larda faaliyetlerde bulunan Jülide İskenderoğlu, 2010 yılında 12 Eylül referandumundan hemen önce AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanmasını takiben yapılan kongrede seçilerek İl Kadın Kolları Başkanı olarak görevine devam etti. Görev süresi boyunca merkez ilçelerine ait çeşitli köy okullarında iyileştirme ve malzeme ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yaptı. Önde gelen yazar ve düşünürlerinin katıldığı panel ve toplantılar düzenledi. Çanakkale Karadenizliler Derneği, Çanakkale Folklor Araştırmaları Derneği, Ata Sporları Vakfı, Toplumsal Diriliş Hareketi Derneği, Huban Kadınlar Kalesi, Değişim Derneği gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı olarak görev almaktadır. Halen Kamu Yönetimi 4. Sınıf öğrencisi olan Jülide İskenderoğlu evli ve 1 çocuk annesidir.

Furkan Sezer

Furkan sezer 10 07 1992 yılında Çanakkale İli Biga ilçesinde doğdu ilk ve orta öğrenimini Kocagür İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra liseyi Biga Anadolu lisesini bitirdi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümünü tamamladı halen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sosyal bilimler fakültesi işletme bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir, evlidir siyasi hayatına AK Parti Biga Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak başlayan Sezer, 2013 yılında Biga Gençlik Kolları Başkanlığına atanmış iki dönem AK Parti Biga Gençlik Kolları Başkanlığı yaptıktan sonra AK Parti Biga İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Sosyal İşler Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Halen aile işletmesinde tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.

Fırat Akgün

09.03.1984 tarihinde Ezine'de doğdu.İlk ve Orta Eğitimini Ezine'de Liseyi Çanakkale'de tamamladı.Çukurova Universiteai Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden 2009 yılında mezun oldu. Vatani görevini tamamlayıp , 2011 de kendi iş yerini kurdu. 2011 yılının sonunda siyasete atılıp 2011-2013 yılları arasında AK Parti Ezine İlçe Başkan Yardımcılığı , 2013 -2017 yılları arasında AK Parti Ezine İlçe Başkanlığı görevini yaptı.Halen Ezine'de Jeoloji Mühendisliği yapan Akgün evli ve 1 Erkek çocuk babasıdır.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AdayAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol