Turan Ezine’de CHP’yi eleştirdi “CHP, HDP’nin kötü bir taklidi”

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ezine ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Turan Ezine’de CHP’yi eleştirdi “CHP, HDP’nin kötü bir taklidi”

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ezine ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

02 Şubat 2018 Cuma 15:06
Turan Ezine’de CHP’yi eleştirdi “CHP, HDP’nin kötü bir taklidi”

Bir kısmı basına açık olan toplantıda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Bazı partilerin, vakıfların, derneklerin Afrin’le ilgili operasyona dil uzatması bizi incitiyor. Oysa bizim bayrak, güvenlik, devlet ortak değerlerimiz. İsteriz ki onlarda bu konuda hassas olsunlar. Biz Afrine girerken ÖSO diye ifade edilen Suriye’de ki muhaliflerle ittifak ederek bu adımı attık. Suriye’de savaşmayıp Türkiye’ye gelince CHP diyor ki Türkiye’ye niye geldiniz. Yahu savaşıyor, bu sefer diyor ki sen teröristsin ne işin var orada. Bu kavgaya, mücadeleye beraber omuz verdi. Biz takdir beklerken eleştiriyle karşılaştık. Bakın ÖSO’ya bugün terörist diyen bir Esad’ın kendisi, İki PKK’nın kendisi bir de üzülerek söylüyorum ki CHP var. Olur mu ama oldu. Dünyada hiç kimse Amerika’sı Rusya’sı dahil ÖSO’ya terörist demiyor. Zaman zamanda toplumdan korktuğu için de destek yapıyormuş gibi gösteriyor. Ama tutamıyor ki partisini bir bakıyorsun bir toplantıda bir genel başkan yardımcısı bir toplantıda başka bir televizyonda başka birisi ‘YPG ülkesi için savaşan bir ordu’ ‘ÖSO bir terör örgütü’ diye konuşma yapıyor.  Ezine’de ki bu güzel toplantı vesilesiyle CHP’ye seslenerek kendinize gelin diyorum. ÖSO’yla ilgili duruşunuzu düzeltin, düştüğünüz yer durduğunuz yer maalesef Esad’in PKK’nın PYD’nin yanı haline geliyor. Bizim bildiğimiz CHP Mustafa Kemal’in CHP’sidir. Devletçidir, ulusalcıdır, milliyetçidir. Nerede devletçilik kaldı mı devletçilik. Adamın altı okundan bir tanesi devletçilik. İstanbul il başkanını gördünüz katil devlet diye slogan atıyor. Nasıl devletçilik. Diğeri milliyetçilik, milliyetçilik mi kaldı CHP’de oklar düşmeye başladı. Ya okların adı değişiyor, ya kendileri düşüyor. İstiyoruz ki CHP’nin kendi esas seçmeni Mustafa Kemal’i seven ülkesini seven milletini seven seçmen bu işe sahip çıksın ama maalesef parti çok fazla dönüştürüldü. Kılıçadaroğlun’dan sonra şu mezhepten şu memleketten ş olmayan hiç kimse yönetici olamaz hale gelmeye başladı. İstanbul il başkanının adını sileyim okuyalım size yazdıklarını HDP’nin başkanı dersiniz. Hiç akla CHP gelmez ama yeni CHP bu. Yeni CHP, HDP’nin kötü bir taklidi, kötü bir karikatürü” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 02.02.2018 18:54
Anahtar Kelimeler:
ChpAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol