17 Gençlik “Sen para biz arma peşindeyiz”

Dardanel Şirketler grubu başkanı Niyazi Önen’e 17 Gençlik taraftarlar derneğinin tepkisi sert oldu.

17 Gençlik “Sen para biz arma peşindeyiz”

Dardanel Şirketler grubu başkanı Niyazi Önen’e 17 Gençlik taraftarlar derneğinin tepkisi sert oldu.

09 Ağustos 2018 Perşembe 10:34
17 Gençlik “Sen para biz arma peşindeyiz”

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Dardanelspor’un durumu hakkında yapılan basın toplantısında alınan başarısız sonuçların ve amatör lige düşmenin sorumlusu olarak bürokratlar, belediyeler ve 17 gençlik olarak açıklayan Dardanel Şirketler grubu başkanı Niyazi Önen’e kentte büyük tepkiler oluştu.

Sosyal sayfalarda tepkiler çığ gibi büyürken en büyük tepki Başkan Niyazi Önen’in küçük gruptan tepkiler geldi açıklamasıyla suçladığı 17 Gençlik taraftarlar derneğinden geldi. Taraftarlar Başkan Niyazi Önen’i vefasız olmakla suçlarken, sadece parayı düşünen bir insan olarak değerlendirdiler.

17 Gençlik Taraftar Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Sayın Başkan Niyazi Önen açıklamalarında 2 saniyede küçük bir grup diye bahsettiğin grup aslında o kadarda küçük değil. Bunu söylemen normal çünkü sen bu  takımın sahibi olmana rağmen bizim hissettiklerimizi hiç bir zaman hissedemezsin. Sen ticaret adamısın işin rakamlarla başarı varken dolu tribün görürsün başarı yokken o ‘küçük’ grubu görürsün. Bizim işimiz sayıyla değil insanla bizim için 1 bazen 1000 den büyüktür senin bunu anlayamaman ve hissedememen çok normal ama üzücü bu yüzden biz zenginiz siz fakir biz büyüğüz siz küçük. Bizler küçük yaştan bu yana futbola ve şehrimize gelen tutkudan kaynaklanan ortak duyguları birlikte yaşayan, paylaşan, stadyumu artık evimiz gibi sahiplenen ömrümüzün büyük kısmını stadyum ve deplasman yollarında harcamış bu yollarda sizlerin aklınızın almayacağı olaylar yaşamış bir aileyiz. Sizler restoranlarda yemek yerken lüks otomobillerinizde uçaklarınızda seyahat ederken bu takımı destekleyen insanların ne durumlarda maçlara gittiğini biliyor musunuz? En ufak bir fikriniz dahi yok. Bundan eminim. Bir çoğumuz hayatlarını bu uğurda adayarak geleceğini yaktı. Dersten kaçtı, sınava girmedi, ailesine rest çekti, kız arkadaşını tercih etmektense maça gelmeyi tercih etti, aç kaldı, uykusuz kaldı, hastalandı, yaralandı, nezarete düştü, dayak yedi, ceza aldı, evlenemedi, işsiz kaldı… Ama paylaştı duygularını yaşadıklarını paylaştı arkadaşına destek çıktı sahiplendi birbirimizin ailesini ikna ettik dertlerimizi paylaştık karakolların önünde birbirimizi bekledik çorbamızı bölüştük şimdi soruyorum biz mi küçüğüz siz mi? Şimdi siz yine ticaret adamı gözüyle para kaybettiğinizi söylüyorsunuz. O küçük grup dediğiniz gruptaki insanlar hayatlarını bu uğurda mahvetti şimdi kim daha karlı kim daha zararlı? Acaba bu şehri bu kulübü siz mi daha çok seviyorsunuz biz mi? Biz başımıza gelen her olayda her zorlukta sevdamızdan vazgeçmedik şikayet edip yardım gelmiyor diye hayıflanmadık biz bu uğurda döktüğümüz çileye emeğe aşıktık siz bu hissiyatı nerden bileceksiniz sayın başkan işte bu yüzden iyi ki bu küçük gruptayım kendimi sizden çok daha zengin ve çok daha büyük hissediyorum”

17 Gençlik Taraftarlar derneğinin cevabına kentten büyük destek gelirken, tepkiler her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 10.08.2018 10:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol