Amatör Panaroma Geri Döndü

Çanakkale’nin en eski programlarından biri olan Amatör Panaroma yayın hayatına geri döndü.

Amatör Panaroma Geri Döndü

Çanakkale’nin en eski programlarından biri olan Amatör Panaroma yayın hayatına geri döndü.

25 Nisan 2018 Çarşamba 08:55
Amatör Panaroma Geri Döndü

Spor camiasının başarılarını, sorunlarını yıllardan bu yana ekranlara taşıyan Amatör Panaroma programı yaklaşık 10 yıldır yayın hayatını devam ettirdiği Ton tv ekranlarında yayın hayatına bir süre önce son vermişti. Programın yeniden yayına girip girmeyeceği spor camiasında merakla beklenirken gündem belirleyen kentin spor’daki nabzını tutan Amatör Panaroma programı 10 yıldır yayınlandığı gün ve aynı saatte hedef Gazetesinin yüksek takipçisi olan internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından yayına girdi.

İlk programda yine yüksek izlenme kitlesine ulaşan sevilen spor programını yine her zaman olduğu gibi Bülent Büberci ve Mehmet Özdemir yorumluyorlar. İlk hafta yapılan yayına bir çok izleyici mesaj atarken, başarılı programın yeniden yayın hayatına başlaması kentte ve özellikle spor camiasında sevinç yarattı.

Amatör Panaroma’nın 30 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 20.30’da canlı olarak yayınlanacak olan yeni bölümünde konuklar Çanakkale Amatör sporları federasyonu başkanı Dr Firuz Erdil ve Çanakkale Futbol il temsilcisi Hayrettin Acar olacaklar.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 26.04.2018 10:18
Anahtar Kelimeler:
AmatörPanaroma
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol